Легендата на Манчестър Сити Серхио Агуеро коментира предстоящия финал в

...
Легендата на Манчестър Сити Серхио Агуеро коментира предстоящия финал в
Коментари Харесай

Агуеро: Интер има една от най-добрите атаки в Европа

Легендата на Манчестър Сити Серхио Агуеро разяснява идния край в Шампионската лига сред някогашния му клуб и Интер. Аржентинецът записа с похвали нападението на “нерадзурите ”, част от която е неговият съотечественик Лаутаро Мартинес.

“Интер има страхотни нападатели. Може да приказваме за Един Джеко, само че би трябвало да приказваме за Лаутаро Мартинес, който преодоля физически проблеми след Световното състезание и е основен състезател за италианския отбор. Ако прибавим и Ромелу Лукаку, виждате каква мощ имат те. Лукаку способства с физическа игра, задържа топката доста добре. Освен че е голмайстор, основава шансове за съотборниците си ”, разяснява Агуеро.

Очаква се на финала в Истанбул Симоне Индзаги да заложи на Един Джеко, а Лукаку да влезе като запаса. “Той към момента е рисков състезател, който може да вкара когато и да е. Не е изненада, че прави добър сезон в Интер. Винаги търси топката. Със сигурност е един от тези, за които Сити би трябвало доста да внимава ”, съобщи Агуеро за качествата на Джеко.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР