Легендата на Локо (Сф) - Ангел Колев - сподели пред

...
Легендата на Локо (Сф) - Ангел Колев - сподели пред
Коментари Харесай

Ангел Колев: Ще бъде срамно да се борим за оцеляване

Легендата на Локо (Сф) - Ангел Колев - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща на " железничарите " с Етър във Велико Търново. Той съобщи, че мачът ще е на живот и гибел и за двата отбора.

" Би трябвало Локо Сф да се поздрави с триумф в Търново. Срещата ще бъде доста сложна, тъй като при загуба Етър ще отпадне съвсем несъмнено. Не, че при триумф ще се спасят сигурно, само че ще имат по-добри шансове. За мен те са измежду обречените, само че имат очаквания и още много мачове до края.

И за нас, и за тях успеха е доста значима, тъй като ние сме в зона, която е рискова. Да се надяваме, че играчите го схващат това и ще си съберат мислите. Трябва през всичките 90 минути да играят за Локомотив! Ще бъде срамно да се борим за оцеляване. Това е немислимо. Трябва да играят и за президента, тъй като той от близо 10 години държи тима и го заслужава. Никой не може да ни помогне, с изключение на ние самите да си помогнем. При Етър напрежението е също огромно. Имаме огромен късмет да вземем триумфа и да дишаме по-спокойно. Положението и при двата отбора е тежко и срещата ще бъде на живот и гибел! Не желая да разясня при проваляне дали е нужно Данило Дончич да си подава оставката. Тази специалност е доста тежка и постоянно съм избягвал да си разясня сътрудниците ", съобщи Колев.
 Етър - Локомотив (София), стартовите сформира онлайн
Етър - Локомотив (София), стартовите сформира

Вижте избраниците на двамата треньори
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР