Легендата на Локо (Сф) - Ангел Колев - сподели пред

...
Легендата на Локо (Сф) - Ангел Колев - сподели пред
Коментари Харесай

Ангел Колев: Железничарското дерби е троен мач

Легендата на Локо (Сф) - Ангел Колев - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идното " железничарско " дерби с Локо (Пд).

" При обстановката, в която се намирахме преди началото на сезона, съм удовлетворен от триумфа над Ботев Bp. Много играчи напуснаха тима, други пристигнаха. Още не се знаеше кой ще пасне на философията на Стойчо Стоев и кой - не. Победата за Локо Сф беше доста значима, въпреки тя да беше единствено с 1:0. Добро начало и значими три точки за самочувствието на момчетата. Сега следва " железничарско " дерби. Това е троен мач и сложен за прогнозиране. Локо Пд са много добър тим, само че ние имаме преимущество като домакини.

Надявам се, че ще съумеем да вземем още три точки. Не мога да предвиждам какъв ще е изходът на срещата. Добре ще е, че мачът ще е от по-късно и няма да е чак толкоз горещо. Въпреки че и в 21,15 часа отново е 30 градуса, само че при всички случаи е по-добре за играчите, в сравнение с в 19:15. Изключително тежко и рисково е да се играе в тези горещини. Няма какво да се направи. Такава е програмата. Няма това да се отрази изключително доста на качеството на игра ", стартира той.

" Не мога да кажа на кои позиции Локо София има потребност от още нови попълнения. Това най-добре го знае Стойчо Стоев. Където и да се притегли класно попълнение, ще бъде за положително. На вратарския пост има добра конкуренция в лицето на Александър Любенов и Бубакар Гай. Дали тимът е съумял да надгради, ще разберем в идващите срещи. Мина единствено един мач, а напуснаха много играчи, измежду които някои бяха качествени момчета. Това ще си проличи в идващите кръгове ", съобщи Колев.
 Стойчо Стоев против Локо (Пловдив) с пети друг тим
Стойчо Стоев против Локо (Пловдив) с пети друг тим

Ето салдото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР