Легендата на Ливърпул Стивън Джерард видя само позитиви за своя

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард видя само позитиви за своя
Коментари Харесай

Джерард: Победата на Реал е добра новина за Ливърпул

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард видя единствено позитиви за своя отбор в класирането на Реал Мадрид за финала на Шампионската лига.

Във вторник вечер „ белия балет” устиска за 2:2 против немския исполин вкъщи и по този начин с общ резултат 4:3 направи значимата крачка към дуела за купата, който ще се състои в украинската столица Киев.

Зидан: Кралят на елиминациите

Ливърпул наподобява като по-вероятния съперник за срещата на 26-и май, защото има задатък о 5:2 реди тазвечершния реванш против Рома. В тази връзка Джерард беше запитан дали мърсисайдци би трябвало да се усещат по-щастливи от обстоятелството, че „ лос бланкос” са на финала, а не Байерн Мюнхен. „ Предвид това, което видяхме в двата мача, сигурно е по този начин. Вижте този отбор на Ливърпул – той е мощен. Момчетата в действителност могат да наранят този отбор на Реал Мадрид”, разяснява Джерард.

Хаштаг фикс идея: Реал с неповторима концепция за финала

„ Говорим си за необикновено достижение – трета поредна година те стигат финала, само че този път на моменти имаше и обезсърчение. Увиснаха в много обстановки, отбраната им беше тотално разпокъсана. Този тим на Байерн би трябвало единствено да съжалява, тъй като и в двата мача доминираше, сътвори доста, доста положения и изглеждаше като надалеч по-силния съперник”, добави Джерард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР