Легендата на Ливърпул Стивън Джерард се завърна в дома на

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард се завърна в дома на
Коментари Харесай

Как бе посрещнат Джерард от феновете на Юнайтед и безценната му реакция

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард се завърна в дома на огромния зложелател - " Олд Трафорд ", само че като управител на Астън Вила. Двата отбора се изправиха един против различен от третия кръг на ФА Къп и макар отличната игра на " виланите " и слабото показване на " алените дяволи " - Ралф Рангник и компания завоюваха с минималното 1:0.
Едва ли някой се е съмнявал по какъв начин ще бъде посрещнат на митичния " Олд Трафорд " Джерард от почитателите на Юнайтед. Прогнозите се потвърдиха и при стъпването си на терена той получи солидна доза освирквания и подвиквания, до момента в който вървеше към мястото си.
Наставникът на Астън Вила обаче надалеч не изглеждаше обезпокоен, а реакцията му го удостовери. Той бе застанал с тил към " Стретфорд Енд " - Западната естрада на " Олд Трафорд ", а при освиркванията се обърна с лице към почитателите.
След мача пък бе запитан за атмосферата и отговори: " Сравнително безшумно! Бил съм и на по-шумни игрища от този. Това бе добър конфликт. Добра атмосфера, а по отношение на това, което получих от почитателите - безусловно нищо и не ми повлия ".

Към Астън Вила скоро ще се причисли новото попълнение Филипе Коутиньо, който също е бил част от Ливърпул, само че той нямаше по какъв начин да вземе присъединяване против Юнайтед и да помогне на отбора си. Все отново .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР