Легендата на Ливърпул Стивън Джерард призова феновете на тима да

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард призова феновете на тима да
Коментари Харесай

Джерард към феновете на Ливърпул: Молете се! Молете се за Коутиньо!

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард прикани почитателите на отбора да се молят за бразилеца Филипе Коутиньо и да се надяват той да остане на „ Анфийлд “ още дълго време.

„ Малкият вълшебник “, както е именуван Коутиньо от последователите на „ алените “, означи прословут гол от директен свободен удар против Лестър през вчерашния ден и бе в основата на триумфа с 3:2 на „ Кинг Пауър стейдиъм “.

„ Барселона няма да пристигна за теб и да заплати толкоз доста пари, в случай че не си състезател от международна класа. Аз съм играл с него, упражнявал съм с него и го познавам доста добре. Ливърпул би трябвало да се опита да го задържи колкото се може по- дълго, тъй като с него в тима, когато се върне и Мане, Ливърпул ще бележи доста и ще бъде един от най-вълнуващите отбори във Висшата лига “, разяснява Джерард.

Бившият капитан на „ мърсисайдци “ бе гост-коментатор в една от британските малките екрани за мача, а на въпрос по какъв начин Ливърпул може да задържи Коутиньо, Джерард отговори: „ С молебствия! “.

„ Вижте, той е латиноамериканец и мечтае за Барселона. Мисля, че основното в тази обстановка е дали Барселона ще се завърне за него. И дали са разочаровани от обстоятелството, че не съумяха да го привлекат през лятото? Ливърпул ще желае да го задържи за дълго, дълго време, няма никакво подозрение в това “, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР