Легендата на Ливърпул Стивън Джерард е на път да дебютира

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард е на път да дебютира
Коментари Харесай

Стивън Джерард е много близо до мениджърския пост в "Рейнджърс"

Легендата на " Ливърпул " Стивън Джерард е на път да дебютира в треньорската специалност като ме управител на " Рейнджърс ". 37-годишният англичанин към този момент е приел предлагането на шотландския клуб, настояват английските таблоиди. Според ESPN договарянията са в доста напреднала фаза и скоро може да се чака оповестяване на назначението му.

Джерард приключи спортната си кариера в края на 2016 година, а през януари 2017 година получи покана да поема третодивизионния британски тим " Милтън кейнс донс ". Той обаче я отхвърли, с цел да стартира работа в академията на " Ливърпул ".

През април някогашният полузащитник застана отпред на тима до 18 години, откакто получи отлични мнения от мениджъра на първия отбор Юрген Клоп и шефа на академията Алекс Ингълторп. Джерард водеше и тима на " мърсисайдци " до 19 години в младежката Шампионска лига.

" Стивън е, беше и постоянно ще бъде легенда на " Ливърпул ". Ние ще подкрепим каквото и да реши. Нямам визия каква е обстановката сега, само че мога да си показва, че много клубове са заинтригувани да привлекат Стиви ", сподели Клоп.

Фотогалерия: Стивън Джерард - огромният капитан на "Ливърпул " >

" Рейджърс " е воден от Греъм Мърти, който е с контракт до края на сезона. Бившият състезател на " Рединг " размени краткотрайно на поста португалеца Педро Кайшиня, който беше уволнен през октомври след 229 дни отпред на тима.

Тимът от Глазгоу заема третото място във Висшата лига на Шотландия, като изостават с три точки от втория " Абърдийн " и с 10 от водача " Селтик ". " Рейджърс " отпадна в полуфиналите на двата вътрешни шампионата - Купата на Шотландия и Купата на лигата, а в Лига Европа беше отстранен още в първия квалификационен кръг от четвъртия в Люксембург " Прогрес Нидеркорн ".

Днес от 14.00 ч. ще се изиграе 413-ото дерби на шотландския футбол сред " Селтик " и " Рейджърс ". Ако завоюват мача на " Селтик парк ", " детелините " ще завоюват седма поредна купа и общо 49-а в историята си. " Рейднжърс " е рекордьор с 54.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР