Легендата на Ливърпул Стивън Джерард без да иска издаде, че

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард без да иска издаде, че
Коментари Харесай

Джерард неволно издаде: Емре Джан си тръгва от Ливърпул

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард без да желае издаде, че полузащитникът на тима Емре Джан ще напусне тима след края на сезона. Това се случи по време на снощното му присъединяване като гост-анализатор при BT Sport таман за дуела на „ червените” против Порто от осминафиналите в Шампионската лига.

Тъй като договорът на 24-годишния Джан е до края на сезона, сега той може умерено да договаря с други тимове и вероятно да подпише авансово съглашение. Макар че самият състезател не изключи възобновяване на договора, кат цяло това е минимум евентуалната развръзка все още.

Юве: Ще се мъчим за Джан до последно

А след думите на Джерард, който игра с паралелно с Джан в последните си сезони с екипа на „ червените”, всички сходни очаквания отиват напразно. Джан беше осъден за гостуването на Порто, което завърши с гръмко 5:0 в интерес на британския отбор. Затова след края на мача Джерард бе запитан какви са вариантите в халфовата линия и таман по този начин несъзнателно се изпусна.

„ Джордан Хендерсън е кадърен да отвори всяка една отбрана. Той прави прилична работа като номер 6 (опорен халф – б.р.), само че съгласно мен е най-силен, когато топката е у него и тича напред”, съобщи Джерард.

Милнър в Шампионската лига - не Джеймс, а Хамес

Той добави, че Ливърпул би имал изгода от „ чудовище” в средата на терена от вида на Виктор Уаняма от Тотнъм, а след това продължи с: „ Ще забележим какво ще се случи. Емре Джан си потегля, само че пък ще дойде Наби Кейта.”

Ювентус наподобява като желания от Джан вид за последващо предизвикателство в кариерата. Ако той мина там, ще се събере със съотборника си от националния тим Сами Кедира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР