Легендата на Ливърпул Кени Далглиш заяви, че не може сезонът

...
Легендата на Ливърпул Кени Далглиш заяви, че не може сезонът
Коментари Харесай

Кени Далглиш: Не може сезонът да бъде анулиран

Легендата на Ливърпул Кени Далглиш съобщи, че не може сезонът да бъде анулиран. Английското състезание бе спряно към този момент до 3 април заради пандемията от ковид и не е ясно дали ще приключи.

" Дали някой в действителност мисли, че най-разумният резултат е Ливърпул да бъде лишен от опцията да завоюва купата, откакто се показа фантастично в 29 мача от сезона до момента и има преднина от 25 точки пред Манчестър Сити ", разяснява Далглиш.

" Първата ми мисъл е, че би трябвало да бъде обещано време да приключат шампионатите в нашия заден двор. Ако това значи да се играе през ден в продължение на три седмици през май или даже през юни, дано по този начин да бъде. Далече от идеалното, само че всички клубове са в идентична обстановка. Така че изискванията ще бъдат равни за всички. Това, което сигурно не би трябвало да се случва, е сезон 2019-2020 да бъде разгласен за нулев и да бъде анулиран ", добави той.

'Out of order' Sir #KennyDalglish on the #Liverpool decision that the Premier League must not make @LFC https://t.co/aIdC5n658O
— Timmy Ryan (@timmyryandj) March 15, 2020
Далглиш акцентира, че има надалеч по-важни неща от футбола: " Трябва да се надяваме, че колкото е допустимо повече хора са в сигурност, здрави и не са инфектирани от вируса. Напълно обикновено футболът е нещо второстепенно на фона на международните здравни проблеми, които не можем да подценяваме. В момента това е най-важното и поисквам на всички да бъдат в положително здраве ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР