Легендата на Ливърпул – Кени Далглиш, коментира предстоящото дерби с

...
Легендата на Ливърпул – Кени Далглиш, коментира предстоящото дерби с
Коментари Харесай

Моуриньо ще паркира автобуса на Анфийлд

Легендата на Ливърпул – Кени Далглиш, разяснява идното дерби с Манчестър Юнайтед от 8-ия кръг на Висшата лига. Той счита, че мениджърът на "червените дяволи " – Жозе Моуриньо, ще избере отбранителна тактичност за гостуването на "Анфийлд ".

"Преди три години Моуриньо пристигна с Челси и си свърши работата. Отборът игра безупречно в отбрана, в офанзива напълно безжалостно осъществя ситуациите си. Жозе не трябва да бъде подложен на критика за това. През предишния сезон се върна на "Анфийлд ", само че към този момент с Юнайтед. Използва същата тактичност и си потегли с нулево тъждество. Накрая имаха и отличен късмет да завоюват, само че Златан Ибрахимович не съумя да вкара ", напомни Далглиш.

"През този сезон Юнайтед за първи път ще се изправи против тим от Топ 6 и съм сигурен, че Моуриньо още веднъж ще бъде безпределно деликатен. Той умее да печели огромните мачове. Ако счита, че най-хубавият вид, е да паркира рейса, го прави. Юрген Клоп пък ще желае единствено победа ", добави легендата.

Големият мач ще се играе в събота от 14.30 часа наше време. Преди него Юнайтед дели върха с Манчестър Сити с по 19 точки, до момента в който Ливърпул заема 7-мо място с 12 т.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР