Легендата на Ливърпул и настоящ анализатор за Mirror - Стан

...
Легендата на Ливърпул и настоящ анализатор за Mirror - Стан
Коментари Харесай

Стан Колимор след алкохолното турне на Джак Грийлиш: Забранете алкохола за футболистите!

Легендата на Ливърпул и сегашен анализатор за Mirror - Стан Колимор, насочи тежка рецензия към най-скъпия британски футболист в историята - Джак Грийлиш, призовавайки всички професионални клубове на „ острова “ да забранят алкохола на своите състезатели.

Колимор написа цяла публикация по този мотив, давайки за образец своята кариера и тази на Пол Гаскойн. Той признава, че нелепостта на младостта може да коства скъпо на всеки един професионален спортист, стигнал до върха в своята кариера. Редно е обаче близките да се погрижат за него, а най-ефективният метод това да стане е през клубовете, които държат правата на футболистите.

Грийлиш побърза да награби бутилката с бира още в рейса на Сити, когато купата от Висшата лига бе обезпечена в последния кръг от предишния сезон, а по-късно обществените мрежи и медиите го хващат в безчет обстановки, в които е не просто пийнал, само че и прави нелепости, неподхождащи на човек с неговото публично състояние. Най-широка известност закупи една негова вечер в Ибиса, когато е поръчал 116 бутилки алкохол, с цел да почерпи себе си и приятелите си в хотела.

Колимор показва също по този начин и разнообразни научни проучвания, в които недвусмислено се потвърждава, че спортните индикатори внезапно спадат, когато тялото се подлага на интоксикация със спиртни питиета. На фона на неубедителната първа година на Грийлиш в Манчестър това сигурно може да се трансформира в проблем напълно скоро.

Под обявата на някогашния нападател на „ мърсисайдци “ се появиха и редица бранители на почерпките след мач. Той обаче е безапелационен, че това ще са същите хора, които първи ще скочат против 26-годишното крило, когато не покаже най-хубавото на терена за Англия или даже за Манчестър Сити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР