Легендата на Ливърпул и Англия Стивън Джерард разкри за неочаквана

...
Легендата на Ливърпул и Англия Стивън Джерард разкри за неочаквана
Коментари Харесай

Стивън Джерард: С Клоп пихме бира дни преди финала в Шампионската лига

Легендата на Ливърпул и Англия Стивън Джерард разкри за непредвидена среща с треньора на мърсисайдци Юрген Клоп няколко дни преди финала на Шампионската лига против Реал Мадрид.  

" Клоп разхождаше кучето си, а аз седях в улично кафене с един от моите другари и пиех бира. Пожелах му триумф на финала, който беше ден, може би два по-късно. Мислех, че ще е ангажиран със своите си работи и мисли, само че той ми сподели: " Не, не, не. Отиди до бара и ми вземи халба. " В последна сметка той изпи две или три чаши и изпуши няколко цигари, до момента в който кучето му чакаше търпеливо. Говорихме несъмнено повече от час ”, описа Джерард. 

“Той се оказа просто душата на компанията и въобще не приличаше на футболен треньор, а беше " Юрген в цивилни облекла ", в облеклата си за разходка на кучета. Той беше фантастично вежлив с моя другар, карайки го да се усеща като пълновръстен участник в диалога и мисля, че това идеално характеризира този човек ", добави Джерард в изявление за канала на Anfield Wrap в YouTube. 

Във финала на Шампионска лига на 28 май предходната година Ливърпул загуби от Реал Мадрид с 0:1 след гол на Винисиус Жуниор в 59-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР