Легендата на Ливърпул Греъм Сунес сподели, че големият проблем на

...
Легендата на Ливърпул Греъм Сунес сподели, че големият проблем на
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул назова общ проблем за Арсенал и Юнайтед

Легендата на Ливърпул Греъм Сунес показа, че огромният проблем на Арсенал и Манчестър Юнайтед е неналичието на водачи и образци за подражателство в съставите.

Двата тима претърпяват извънредно разочароващи стартове на сезона, като Арсенал е на 9-то място в класирането във Висшата лига, до момента в който Юнайтед заема 11-та позиция. Преди броени дни Унай Емери беше освободен от мениджърския си пост отпред на "артилеристите ", до момента в който напрежението върху Оле Гунар Солскяер също е огромно.

Анализаторът Сунес уточни играчите на двата отбора обаче като главните виновници за актуалната обстановка.

"Като погледна двете съблекални и се чудя къде са мъжете? От тези фигури се нуждаеше Емери в сложните моменти, само че не го получи. Същото се случва и в Манчестър Юнайтед ", стартира Сунес.

"Като млад състезател е мъчно да намериш вдъхновяваща персона в някой от двата отбора, от която да черпиш ентусиазъм. Матео Гендузи е образец за това. Той е добър състезател, със храброст и качество, само че не схваща играта. Все още играе все е едно на площадката с другари ", приключи бившят играч на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР