Легендата на Ливърпул Фил Томпсън отвърна на Рой Кийн, след

...
Легендата на Ливърпул Фил Томпсън отвърна на Рой Кийн, след
Коментари Харесай

На Рой Кийн му беше казано да си вземе живот, докато иконата на Ливърпул се намесва срещу Върджил ван Дайк

Легендата на Ливърпул Фил Томпсън отвърна на Рой Кийн, откакто той назова Върджил ван Дайк „ нахален “, като му сподели: „ Рой, вземи живот! "

Капитанът на Ливърпул Ван Дайк съобщи, че неговият тим е единственият тим, който желае да завоюва неделната среща с Манчестър Юнайтед на Анфийлд, защото тимът на Ерик загар Хаг удържа Червените до нулево тъждество. Юнайтед претендира за дял от плячката, откакто беше съществено надвит от Борнемут на Олд Трафорд миналата седмица, преди да бъде изхвърлен от Шампионската лига.

Момчетата на Юрген Клоп преобладаваха в играта на Мърсисайд, само че не можаха да открият гол, за огромно неспокойствие на Ван Дайк.

Бившият капитан на Юнайтед Кийн надалеч не беше удовлетворен от мненията на Ван Дайк след мача и незабавно отвърна, заявявайки: „ Той би трябвало да си подсети, че играе за тим, който е спечелил единствено една купа за 30 години. сподели, че единствено един тим желае да завоюва, Манчестър Юнайтед бръмчи от точката. Манчестър Юнайтед е в мъчно поло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР