Легендата на Ливърпул Джейми Карагър бе изключително критичен към представянето

...
Легендата на Ливърпул Джейми Карагър бе изключително критичен към представянето
Коментари Харесай

Карагър изключително критичен към представянето на Ливърпул след загубата от Реал Мадрид

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър бе извънредно сериозен към представянето на Ливърпул във вчерашната вечер, когато мърсисайдци позволиха загуба с 5:2 на своя “Анфийлд ” от Реал Мадрид. Срещата стартира повече от добре за играчите на Юрген Клоп, коиот съумяха да вземат ранна преднина от две попадения до 15-ата минута, само че след това “лос бланкос ” не оставиха особени шансове и посредством голове на Винисиус, Едер Милитао и Карим Бензема реализираха незабравим цялостен поврат. 

“Първо би трябвало да отбележим представянето на Реал Мадрид. Не съм виждал тим, които да пристигна на “Анфийлд ” в мач от Европа, незавсимо дали е подобен, в който съм играл, или просто помня, който да унищожи по този начин Ливърпул. Това беше срам през второто полувреме. Абсолютно безобразно показване, изключително в отбрана. Беше цялостна нелепост това, което се говореше последните дни, че Ливърпул се е завърнал след успехите над Евертън и Нюкасъл. Ако “свраките ” бяха с 11 индивида, несъмнено щяха да съумеят да се върнат в дуела и да стигнат до 2:2, сигурен съм. Този тим имаше страхотни представяния в отбрана през предишния сезон, само че халфовата линия към този момент няма тази сила, атакуващите играчи не пресират и не са по този начин сплотени, както бяха Фирмино, Садио Мане. 
 Слабо начало не попречи на Реал Мадрид да унищожи Ливърпул на Слабо начало не попречи на Реал Мадрид да унищожи Ливърпул на " Анфийлд "
Боли да критикуваш управител като Клоп, който всички обожават и е направил толкоз доста, само че Ливърпул е осми в класирането в Премиър лийг. Току що бяха победени с 5:2 в Шампионската лига. Продължаваме да търсим аргументи, оправдания, само че към този момент не. Този тим просто не е задоволително добър в отбранителен проект. Това, което ме кара да се дръзвам, е, че преди два месеца Върджил ван Дайк сподели, че няма да вляза в защитната четворка. Мисля, че бих заел мястоот му на момента, ” съобщи Карагър, който носеше екипа на Ливърпул от 1996-а до 2003-а.
 Клоп: Ще отидем в Мадрид за победа, единствено това мога да кажа Клоп: Ще отидем в Мадрид за победа, единствено това мога да кажа
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР