Легендата на Левски Сашо Костов, който бе специален гост на

...
Легендата на Левски Сашо Костов, който бе специален гост на
Коментари Харесай

Костов със специално желание за резултат за Купата между Левски и ЦСКА

Легендата на Левски Сашо Костов, който бе специфичен посетител на „ Дарик кафе “ по Дарик радио, си пожела мачовете сред „ сините “ и ЦСКА от полуфиналите за Купата да завършат наедно. Емблематичният футболист изиска първата срещата да завърши при 1:1, а втората при 0:0 и с усмивка добави, че по този начин няма да има сърдите.

Припомняме, че Левски е посетител в първия дуел и хазаин във втория.

„ Играехме с ЦСКА. Стана 7:1 и отивам при Цецо Атанасов и го запитвам той ли е най-бързият. Той се тупка по гърдите и ми споделя, че е той. Аз го погледнах и му споделих: „ Какво чакаш, отивай да донесеш вашето табло, щото няма място към този момент на това “. Такива бяха нещата. Да не ми се сърдят цесекарите, но още преди да излезем на терена, до момента в който бяхме в тунела им споделях, че са пребледнели всичките. Те ми разбираха майтапите. Сега не желая да се карам с цесекари, поисквам тук за Купата, да създадем два равни мача. Първият да приключи 1:1, вторият 0:0, с цел да не се сърдят и двата тима. Предполагам се сещате. Първо те са домакините “, върна се обратно Костов, когато той бе деен футболист.

„ Имаше другарства сред левскари и цесекари. И в този момент се събираме “.

„ Всеки ден се събираме с Фифи Перото. Ето това е другарство. Коментираме и британското състезание. Той просто залага на мачове. Само се ядосва. Има си мотиви за всяко нещо “.

„ Няма да не помни първото присъединяване на България на Мондиал. Играх против Англия. 0:0 свърши. Изпуснах чист гол, от пет метра. Но по този начин се случи. Другото тогава, получих депеша, че се е родил синът ми Валентин. Другият мач с Португалия в Англия. Загубихме. Бразилия ни победи. Взех си подпис тогава от Пеле. Това са неща, които мъчно се не помнят “, спомни си още Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР