Легендата на Левски - Николай Илиев се изказа негативно по

...
Легендата на Левски - Николай Илиев се изказа негативно по
Коментари Харесай

Николай Илиев: С това ръководство не виждам никаква перспектива за Левски

Легендата на Левски - Николай Илиев се изрече отрицателно по адрес на управлението на клуба. Според него Павел Колев и компания не могат да основат нужната позитивна вероятност за столичния гранд.

" Гледах един мач на Левски и взех решение повече да не го върша на този стадий. Не мога да разясня съответно срещите с Берое и реванша с АЕК Ларнака затова. С това управление не вижда вероятности през Левски. Единствено Петър Хубчев, който за мен е експерт, дава сърце и душа за клуба. Другото, както и да го погледнем, като организация и промени, които направиха, човек се хваща за главата и си споделя - " Това не е правилно. Не може да бъде Левски. В клуба няма левскари, няма по какъв начин да се съобщи този дух на футболистите, когато излизат на терена ".
 Миладин Вуйошевич е вид за нападението на Левски
Предложиха на Левски футболист от втора дивизия на Словакия

Черногорецът Миладин Вуйошевич впечатлява с изявите си през миналия сезон

" Жалко е, че хора като мен стопираха да гледат мачовете, тъй като няма какво да се види. Трябва да се даде време на Хубчев. Ясно е, че самичък няма да успее. Убеден съм, че футболистите, които идват на " Герена ", огромна степен не са определени от него. Може би сега най-важното за Левски е финансовата непоклатимост, само че с тези хора на виновни постове не виждам вероятност ", споделя Николай Илиев пред " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР