Легендата на Левски Наско Сираков заяви, че никой не може

...
Легендата на Левски Наско Сираков заяви, че никой не може
Коментари Харесай

Сираков: Ако играчите не са мотивирани, трябва да бъдат застреляни веднага

Легендата на Левски Наско Сираков съобщи, че никой не може да го изкара от обичания му клуб.

"Не мога да изляза от Левски. Това, че не съм на работа в Левски... Това, което съм дал на клуба - никой не може да ме изкара от Левски ", разяснява голмайстор номер 1 за "сините " пред bTV.

"Не мога без фамилията, футбола и лова. Не мога да се лиша по никакъв метод от тези три неща. Сигурно има и други ", съобщи още Наско Сираков.

"Не съм някакъв подвластен от финансовото ми положение човек. С Илиана сме минали и през това да нямаш нищо, и да можем да си позволим съвсем всичко ", добави Сираков. "Мисля, че имам към 2250 лв. в джоба. Това са ми всичките пари за месеца ", разкри Наско Сираков на въпрос какъв брой пари има сега в джоба.

Сираков разяснява и обстановката в българския футбол и играчите, които се изявяват по родните терени.

"В България се играе най-бавният футбол в Европа. Голяма част от нашите футболисти не са добре готови физически. Не приказваме за техниката. Като чуя "нашите футболисти може би не бяха стимулирани "... Ако футболистите не са стимулирани, би трябвало да бъдат убити незабавно, да не се мъчат. А също по този начин и треньорите и ръководителите ", показа още Наско Сираков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР