Легендата на Левски – Мишо Вълчев също е в групата

...
Легендата на Левски – Мишо Вълчев също е в групата
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Много е съмнителна работата, май пак се задават лоши дни!

Легендата на Левски – Мишо Вълчев също е в групата на скептиците към развръзката с новия притежател на клуба и бъдещето на тима.

Ето какво показа той пред " Мач Телеграф " по тематиката:

„ За мен към този момент работата става доста съмнителна. Май този човек най-вече да желае да вземе някаква земя, да я заложи и да изкарва пари от нея. Говорят, че молове щял да строи, че 40 милиарда имал. Наско Сираков и Управителният съвет, доколкото разбирам, са му поискали банкови гаранции. И напълно вярно е да му изискат, само че пък той не ги е дал. Смятам, че трябваше да бъде изследван по-добре, преди да се свързват с него. За мен към този момент е доста по-вероятно нищо да не се случи и договорката за собствеността с него да пропадне. Не мисля, че в случай че това в действителност се случи управлението има План „ Б “. Пак ще би трябвало да се търсят спонсори, а през предишния сезон видяхме какъв брой е мъчно това “.

„ Явно никой не желае да се захваща и да влага в клуб, който е с 30 или към 30 милиона задължения. Затова си мисля, че ще дойдат още веднъж неприятни дни за Левски. Или ще се играе единствено с юноши и млади момчета или другото, което ми се вижда все по-вероятно – тимът да отиде в аматьорска група “, съобщи някогашният централен нападател на „ сините”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР