Легендата на Левски - Мишо Вълчев коментира последните събития около

...
Легендата на Левски - Мишо Вълчев коментира последните събития около
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Не вярвам футболистите на Левски да се стресират от ПАОК

Легендата на Левски - Мишо Вълчев разяснява последните събития към " сините ". Най-вече жребият на отбора за Лига на конференциите, където конкурент на отбора ще бъде ПАОК.

" ПАОК, сякаш е най-трудният противник, който можеше да се падне на Левски. Преди няколко години станаха първенци. Сега отново са измежду водачите в Гърция. Имат доста въодушевена аудитория. Играл съм в Солун против ПАОК с екипа на Докса (Драма). Заедно с Пламен Цветков трябваше да ни трансферират в Белгия, само че имаше пречки и ние двамата предпочитахме да отидем на несъмнено в Гърция и подписахме с Докса.

Първата ни среща беше посещение на " двуглавите орли ". Вкарах им гол, само че ни победиха. През първата година, когато бяхме там, шампионата не приключи. Ние се намирахме в зоната на изпадащите и автоматизирано отидохме във втора дивизия. На идната година незабавно се върнахме ", стартира Вълчев пред " Мач Телеграф ".

" В Солун се гостува мъчно. Левски би трябвало да чака една доста мощна поддръжка за ПАОК. Те ще са зад тима си. Независимо какъв е резултатът. При всички положения ще са доста нападателни и ще нападат от първия съдийски сигнал и в двата мача. Техният жанр е подобен, нападателен футбол. Когато играех за Докса, гръцкото състезание беше малко по-добро. Панатинайкос и Олимпиакос се класираха постоянно в европейските клубни шампионати. Имаше тимове, които бяха и на равнището на родните клубове. По принцип се играе мъчно с гръцки тимове. Първата ми година там до полусезона бях голмайстор на шампионата. Това за Докса беше огромно достижение. После Никое Анастопулос ме изпревари, той играеше за Олимпиакос и осъществя 16 гола, а аз бях с 13 на второ място. После той отпътува за Италия. В Гърция и аз, и Пламен Цветков бяхме имена и ни уважаваха. Сега шампионата им е сигурно по-класно от нашето.

Хубавото в този момент е, че в случай че ги победим, им взимаме коефициента. Този ПАОК не е същият отпреди няколко години, когато завоюваха дубъл. Дай Боже да ги отстраним и всички да играят на върха на опциите си. В последна сметка, каквото и да се случи, Левски ще го има! Станимир Стоилов и Наско Сираков ще надъхат момчетата, които би трябвало да докарат до дъно тази битка, която започнаха. Да се надяваме, че ще успеем да ги отстраним. Време е да стартира новата " Синя приказка ". Не имам вяра футболистите да се стресират от ПАОК. Трябва да отговорим на експанзията и играчите да съблюдават тактическите инструкции на Мъри. Това ще ги води до триумфа. Момчетата би трябвало да изразходят до край своя физически запас. Ако ги отстраняваме, стадионите ще са цялостни на всички места, както беше и през предходната година ".
 Член на Народно събрание на Левски опроверга изказвания на Петър Хубчев
Член на Народно събрание на Левски опроверга изказвания на Петър Хубчев

Петър Ганев разгласява своята версия в обществените мрежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР