Легендата на Левски - Мишо Вълчев е изключително притеснен относно

...
Легендата на Левски - Мишо Вълчев е изключително притеснен относно
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Не знам дали Левски ще има треньор, ако загуби дербито с ЦСКА

Легендата на Левски - Мишо Вълчев е извънредно обезпокоен по отношение на идното дерби против ЦСКА. Славният нападател на " сините " не вижда никакво усъвършенстване в играча под управлението на новия старши-треньор Славиша Стоянович.

Ето какво още сподели той пред сътрудниците от " Мач Телеграф ":
 Медиите в Хърватия също считат Робърта за сигурен нов на Динамо (Загреб)
Медиите в Хърватия също считат Робърта за сигурен нов на Динамо (Загреб)

Сделката ще е за към 500 000 евро

" Играта не върви. Имахме едно положително първо полувреме против Локомотив (Пд), а по-късно нещата малко се раздвижиха с влизането на Станислав Иванов и Паулиньо. Но не бяхме добре против Арда - отбор, който пресира високо. Два-три паса нямахме следващи. Левски губеше първите и вторите топки. Не са добре нещата. За отбраната няма какво да приказваме. Едва ли има по-слаба в историята на клуба. Грешките, които се вършат там, са безусловно хлапашки. Допускат противниците да центрират, а по-късно постоянно оставят човек зад тила си. Нямат и синхрон. Все едно не са и на точните позиции.

Промяна в играта не виждам. Единствено е изменена схемата, само че от това не произтече нищо. Не знам и дали Левски ще има треньор, в случай че загуби дербито с ЦСКА в петък. Не съм сигурен дали Славиша Стоянович ще остане. Тези 4 точки от 3 мача нищо от работата му не се видя. Срещу Царско село, хайде, бяха с 10, а след това и с 9 души. Нормално бе да се бранят. И в този мач се видя, че Левски мъчно основава положения и гради офанзиви. Пак нямаше два-три поредни паса. Не приказваме за такива напред, тъй като очевидно са комплицирани, а по ширина. Да се обърне фронта. Би трябвало да има и водачи, които да поведат останалите. Например - Робърта. Все отново той е централният нападател. Да дърпа тима. Но той има два гола, от които един е от дузпа. С тази роля можеше да бъде и Паулиньо, само че се губи на моменти. Не знам какво ще се промени в тези дни, които остават до мача с ЦСКА. Според мен ще бъде мъчно. Да, вкарваме голове, само че като цяло не сътворяваме положения. Би трябвало като левскар да съм оптимист. Но там ще ни би трябвало страховит късмет. Не знам какво би се случило, в случай че Краев се оправи за мача. Само можем да гадаем.
 Пламен Николов: Трябва Левски да излезе от тази будна кома
Пламен Николов: Трябва Левски да излезе от тази будна кома

" Вярвам на Наско "

Все отново Левски може да измъкне нещо от този мач, само че не би трябвало да се позволяват неточности, а не знам по какъв начин ще стане. Освен това тимът би трябвало да вкара всичките си положения, които основава. Ако са три - три гола. И да се затвори и да се брани.

" Много значимо е кой ще вкара първи гол в петък. Ако е Левски - добре. Това може единствено да им помогне, тъй като противникът ще се хвърли напред ", пожела си още някогашният нападател на " сините ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР