Легендата на Левски Мишо Вълчев бе потърсен от Мач Телеграф

...
Легендата на Левски Мишо Вълчев бе потърсен от Мач Телеграф
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: На Мъри му е гадно, но не трябва да се изпада в паника

Легендата на Левски Мишо Вълчев бе потърсен от " Мач Телеграф " за коментар на случилото се на " Герена " в четвъртък. Логично тогавашният таран на " сините " бе много отчаян от видяното, само че е на мнение, че действителността би трябвало да се одобри и да не се изпада в суматоха.
 Лоша прокоба? Всички отпадания на Левски с дузпи са пред Сектор
Лоша прокоба? Всички отпадания на Левски с дузпи са пред Сектор " Б "

Срещу Олимпия, Щурм и Спартак (Търнава) са били точно там

" Футболът е гадна работа, изключително за треньорите. Сигурен съм, че и на Мъри сега му е гадно. За страдание този път шансът не ни покри. Преди седмица малтийците ги бихме най-после. В двата мача с ПАОК пък имахме щастието първите ни голови положения да влязат и дуелите да тръгнат добре, както на нас ни се искаше. Този път за жалост не стана по този начин ", стартира разбора си за събитията Михаил Вълчев.

" Мисля, че Уелтън, Бари и Роналдо трябваше да се потрудят повече и да дадат повече в този мач. Разбира си и отбраната в някои обстановки беше несъответстваща, както и Ники Михайлов. Въпреки че изключително при втория гол играчът на Хамрун още 100 пъти да я ритне от там няма да я прати сред бранителите ни, които бяха към голлинията и сред гредите. Но...този път стана. Очаквах да нападаме по-масирано. Малтийците не бързаха, дори даваха тип, че бавят играта даже при 0:0. Очаквах по-дълбока преса от нашия тим, а на моменти те ни пресираха и пречеха да разиграваме. Явно макар многото предизвестия на Мъри играчите бяха сигурни, че няма по какъв начин да не продължим напред. И това им изигра неприятна смешка. Не имам вяра Стоилов да им е давал инструкции да играят за 0:0, само че няма по какъв начин играчите да не се преценяват с резултата от първия мач и това да ги е предиздвикало да бъдат по-предпазливи ", добави още Вълчев. Той е на мнение, че след станалото с Хамрун ще има отлив на публиката и спад не ентусиазма в нея, само че той няма да е доста огромен и суматоха не би трябвало да има.

" За страдание по този начин стана, че вдигнахме летвата, прескочихме височина от два метра, а се провалихме на един метър. Жалко, че в този момент вместо да виждам Левски против Партизан, ще го виждам против Хебър, без въобще да желая да наскърбявам отбора от Пазарджик. Но това е ситуацията - няма какво да се направи. Не би трябвало да се изпада в суматоха. Животът продължава. Сигурен съм, че доста от нашите последователи са разочаровани и няма по какъв начин да няма отлив. Мисля, обаче, че той няма да бъде толкоз огромен. Браво на почитателите, че ги поддържаха даже и след загубата. Аз и моето потомство преди време, в случай че бяхме изгубили от малтийци, щяхме да си тръгнем от стадиона с наведени глави, а сигурно щяха и да ни освиркват мощно. Хубаво е, че в този момент времената са други. В суматоха не би трябвало да се изпада, финансовото състояние е мъчно, а битката за спасението на клуба продължава. Може да се наложи да продадем някой състезател, с цел да закърпим ситуацията. Ники Михайлов сбърка при двата гола и може да почнат да се дават повече шансове на Пламен Андреев. От тук нататък на Мъри и на футболистите не им остава нищо друго, с изключение на с положителни игри и победи да върнат хората, които в този момент по-късно отпадане ще се оттеглен ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР