Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели впечатленията си

...
Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели впечатленията си
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Левски ще е идея по-предпазлив на реванша с Лудогорец

Легендата на Левски - Михаил Вълчев - показа усещанията си от дербито сред " сините " и ЦСКА, приключило 0:0.

Той разяснява и идната среща в петък на стадион " Георги Аспарухов ", когато момчетата на Станимир Стоилов одобряват първенеца Лудогорец в мач реванш за Купата на България.
 Георги Миланов ще бъде подложен на фитнес проби
Георги Миланов ще бъде подложен на фитнес проби

Те ще би трябвало да покажат дали някогашният национал ще бъде разполагаем за реванша с Лудогорец

" Дербито не беше на изключително високо качество от страна и на двата тима. Не демонстрираха най-хубавото от себе си, а в случай че е имало напрежение в някой, то това е било по-скоро в Левски. Причината за това е, че " сините " по-късно тъждество се отдалечават от третата позиция, даваща право за присъединяване в европейските шампионати. През първото полувреме ЦСКА не заставам добре. Нито имаше концепция по какъв начин да стигнат до вратата на Николай Михайлов, нито комбинираха дейно.

През втората част " алените " се окопитиха, а Левски позволи играта повече в своята половина, гледайки да освободи пространства в противниковата. През първата част и Уелтън имаше добра опция да открие, само че не съумя.

" Сините " се подведоха с многото нарушавания. Илиян Стефанов направи едно излишно влизане при изпусната към този момент обстановка и последва жълт картон. Липсваха концепциите и не се действаше по най-правилен метод. Като цяло мисля, че Левски стояха по-добре на терена. Липсата на Станимир Стоилов край тъчлинията се усети. Вероятно е давал директиви, само че е друго, когато е при тима, поради самочувствието, което вдъхва на момчетата. Доволен останах от играта на Уелтън, който за следващ път сподели предпочитание и хвърли доста старания. Движеше се и търсеше празните пространства в половината на ЦСКА.

Хареса ми също и представянето на Стефанов. Стабилен беше и се движеше добре, покриваше още веднъж огромен периметър. В отбрана играчите също се оправиха. Определено се видя неналичието на Георги Миланов, който е състезател с опит и изобретателно мислене. Той можеше да помогне доста на тима с организирането на офанзиви и убеденост. Знае по какъв начин да работи в сходни дербита. За страдание Билал Бари пропусна най-чистото състояние в срещата. Добре се отскубна, само че не сподели нужната техника и надзор над топката.

Поведе си я прекомерно дълго и я загуби. Той не вкарва доста голове, само че това което прави, е да оказва помощ в отбрана. В никакъв случай не споделям, че е слаб футболист, само че Левски има потребност от още един централен нападател, с цел да се вдигне конкуренцията. Това, несъмнено, зависи и от финансите в клуба. Мисля си, че като цяло " сините " бяха една концепция по-добрият тим и заслужаваха повече успеха. Имахме по-чистите положения, само че не успяхме да се възползваме от тях. Победата щеше да приляга повече на Левски.

В реванша против Лудогорец на " Герена " съм на мнение, че " сините " ще са една концепция по-предпазливи. 3:2 е резултат, който устройва Левски и даже и равенството значи край. Момчетата на Стоилов ще нападат, само че ще имат едно мислено, че би трябвало и да се пазят. Надявам се Георги Миланов да е на линия за мача с " орлите " ", приключи Вълчев.
 Николай към този момент е №1 във фамилия Михайлови
Николай към този момент е №1 във фамилия Михайлови

Задмина ги по " сухи мрежи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР