Легендата на Левски - Михаил Вълчев, сподели пред Мач Телеграф

...
Легендата на Левски - Михаил Вълчев, сподели пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Вълчев: Очаквам Левски да победи с разлика Ботев

Легендата на Левски - Михаил Вълчев, показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща с Ботев Пд на " Георги Аспарухов ". Той съобщи, че носителят на Купата на България за тази година ще натисне от първата минута и това ще даде резултат.

" Очаквам Левски да победи и то безапелационно, с разлика. Мисля, че това ще се случи, след една добра игра с разнородни офанзиви и дай Боже почитателите да се зарадват. Да се развият по този начин събитията, че последователите да станат очевидци на атракция и да останат удовлетворени. В отбраната играем устойчиво, може би в офанзивата има леки дефекти. Визирам последното подаване и завършващия удар, само че това го е видял и Мъри, и неговите помощници.
 Левски може да организира зимната си подготовка в Дубай
Левски може да организира зимната си подготовка в Дубай

Ако се стигне до промяна на собствеността на клуба

Срещу Берое Роналдо на два пъти не я подаде тъкмо, а това в даден миг може да изиграе неприятна смешка. Особено в случай че водим единствено с 1:0, може да се стигне до равнене. Трябва по-концентрирано да се работи в тези моменти. Ботев не са във форма и сме безспорни любимци. " Канарчетата " не играят добре и резултатите им са неуверени, евентуално и поради отсъствието на Тодор Неделев. Именно тази недобра форма на " жълто-черните " би трябвало да използваме и да ги притиснем от първата минута.

Най-вероятно ще забележим дълбока преса още от началото. Бързо лишаване на топката без да им позволяваме да разиграват и това мисля, че ще докара до триумф за Левски. Сигурен съм, че както в другите мачове, по този начин и в този ще търсим ранен гол, а даже и два. И треньорите, и футболистите ще гледат да успокоят нещата от рано. Това ще ги тормози и ще се отворят пространства. Според мен не един, а най-вероятно два гола ще паднат в интерес на " сините " първоначално. Мисля, че може малко по-бързо да се играе и да се придвижва топката.

В Стара Загора не беше най-хубавият мач на Левски, само че значима е успеха. Добре, че не беше студено времето, тъй като Пламен Андреев щеше да настине най-вероятно. Това демонстрира, че играта ни в отбрана е добра. И Уелтън, и Роналдо също се връщат обратно и не разрешават на съперника да основава рискове. Много са значими тези три точки в този момент. Левски има мисълта да се бори за купата. Виждаме, че Лудогорец не са в най-хубава форма, ЦСКА също.

Така че Левски с тези няколко мача по-малко и няколко поредни победи може умерено да е в тройката и по-този метод ще пристигна и по-голямо самочувствие. В взаимозависимост по какъв начин ще се развият нещата ще се притеснят и " орлите ", и " алените ". ФК ЦСКА 1948 също се показва добре и виждаме, че ще има конкуренция през този сезон. На " Герена " сигурно им минава мисълта за купа в края на сезона и на футболистите, и на треньорите, само че би трябвало неизменност в играта и победи ", съобщи легендата на " сините ".
 Сонко Сундберг повежда отбраната на Левски против Ботев (Пд)
Сонко Сундберг повежда отбраната на Левски против Ботев (Пд)

Добра вест за Станимир Стоилов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР