Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели мнението си

...
Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели мнението си
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Левски ще се намеси в борбата за титлата

Легендата на Левски - Михаил Вълчев - показа мнението си за обстановката на " Герена ".

" В момента всичко е доста хубаво на " Герена ". Това го има от моя страна като благопожелание по този начин да продължи, само че и като предпочитание от треньорския щаб и футболистите. Личи си им по лицата, че желаят да реализират още нещо по-голямо. Нямам подозрения, че Левски ще продължи да се развива и през идващия сезон и ще се намеси в битката за купата и Купата на България, както ще търси и положително показване в европейските клубни шампионати. Желанието на Станимир Стоилов е сините да стигнат до колкото се може по-напред в Лигата на конференциите, а не бих се учудил даже да се доберат и до груповата фаза на конкуренцията. Защо не? Този Левски сподели, че може да реализира високи цели.

Мъри е наясно по какъв начин да организира сегашната подготовка, както и на какви играчи ще разчита по време на мачовете. Изстисква максимума от футболистите си. Във всеки един дуел Стоилов сподели, че знае на кои футболисти може да разчита в дадената среща. Мисля, че може да се реализиран тези високи цели, които от дълго време ги нямаше в Левски, а и с поддръжката на почитателите те стават вероятни. Дай Боже, да има още повече победи, само че да бъдат постигани и положителни игри от страна на футболистите. Привържениците да се радват на повече голове и положения, което е най-важното във футбола.
 Михаил Вълчев: Правилно не отложиха Вечното дерби
Михаил Вълчев: Правилно не отложиха Вечното дерби

" Бих отличил Николай Михайлов "

В събота подготовка с Левски започнаха и новите попълнения Ивелин Попов и Анте Блажевич. Хърватинът за момента е чужд за нас, само че би трябвало да замести Драган Михайлович, който ще напусне " Герена ". Последният действаше добре в зоната на десния бранител и две отзиви няма по въпроса. Явно е, че Блажевич е гледан, преценен и би трябвало да свърши работа. Все отново през предишния сезон е изиграл доста дуели и Стоилов и екипът му са решили, че има нужните качества, с цел да играе в Левски. Дано да работи добре по десния фланг. Мъри изисква доста дейна игра от крайните бранители и хърватинът бързо би трябвало да се впише в тези условия. Видяхме, че през предишния сезон сините действаха в схеми с четирима или трима бранители, а бековете трябваше да играят като крила във втората. Докато за Ивелин Попов какво да кажем? Ще свърши доста работа на " Герена ". Рутиниран футболист, с доста положителни качества. Не е ясно дали няма да бъде употребен в някои мачове и като централен нападател. Левски трябваше да постави повече старания, с цел да откри таран. Може би сега се търси подобен, само че очевидно и финансите не са задоволителни. Знаем, че централните нападатели костват повече, тъй като това са играчите, които вкарват головете и носят успехите. Винаги са водещи фигури в тимовете си и мъчно могат да се намерят за малко пари. Обаче не би трябвало да се позволява и грешката единствено и единствено да се вземе някой състезател. Но това няма да го допусне Станимир Стоилов.

В момента атмосферата на " Герена " е приповдигната и разбираемо. Има оптимизъм и вяра, които би трябвало да се потвърдят. Всичко е в ръцете на Станимир Стоилов и футболистите. Няма значение с колко играчи започнаха подготовка, тъй като доста футболисти са с националните тимове, а отборът ще бъде запълнен и с юноши, които ще получат късмет от треньорския щаб. Ако имаш качества и си добър състезател, в който и стадий от подготовката да се включиш, ще се аклиматизираш бързо в тима. Левски може да си сложи за цел през идващия сезон да завоюва купата, тъй като с този състав има тези благоприятни условия.

Ако сините бяха тръгнали по-рано по сполучливия път, можеше даже да помислят за освен това. Сега няма изясненост и от селекциите на тимовете, само че всичко ще се види след първите публични мачове. Тепърва ще забележим, само че ще е забавен идващият сезон ", разяснява Вълчев пред " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР