Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели мнението си

...
Легендата на Левски - Михаил Вълчев - сподели мнението си
Коментари Харесай

Вълчев: Новите чужденци в Левски трябва да са наясно, че в България нивото не е много високо

Легендата на Левски - Михаил Вълчев - показа мнението си за протичащото се в клуба, както и за идването на новите попълнения Уелтьн, Ноа Сундберг, Цунами и Ван Каап.

" Идвайки в България, новите попълнения би трябвало да са наясно, че тук равнището не е изключително високо. Вероятно Станимир Стоилов и Наско Сираков, а може би и мениджъри, са следили играчите изкъсо. Те имат око за тези работи. Сега е ред на футболистите да покажат на какво са способни и да се приспособяват бързо. Няма да е хубаво, а и за тях самите не приказва добре, в случай че ги чакаме няколко месеца да се приспособяват. Те би трябвало да са наясно в какъв тим са пристигнали.

Станимир Стоилов и момчетата ще е добре да поработят в построяването на офанзивите. Кога е добре да се задържи топката и по кое време е належащо да се нападна бързо на контраофанзива. Не веднъж съм забелязал, че много държат топката и разиграват в случай, че може с няколко подавания да се озоват пред противниковата врата. Трябва да поработят върху основаването на положения и головете. В отбраната концентрацията би трябвало да се увеличи ", съобщи Вълчев пред " Мач Телеграф ".
 Треньорът на Марибор впечатлен: Левски е доста нападателен тим
Треньорът на Марибор впечатлен: Левски е доста нападателен тим

" Държа ни напрегнат "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР