Легендата на Левски - Михаил Вълчев говори пред колегите от

...
Легендата на Левски - Михаил Вълчев говори пред колегите от
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: В миналото, за такава негативна серия, се искаше оставката на треньора

Легендата на Левски - Михаил Вълчев приказва пред сътрудниците от " Мач Телеграф " във връзка загубата на " сините " от Черно море с 0:1, в първи дуел след края на зимната пауза във футболния ни шампионат. Ето какво сподели той:

" Не знам какво да приказвам, тъй като времето към момента е неприятно. Нали оповестиха, че мнения за играта би трябвало да се вършат, когато се стопли

Затова не знам - да кажа ли какво ми направи усещане, или да не го направя?.

Според мен Левски стоеше по-добре до 30-ата минута. Държеше топката. Не позволяваше на противника си да си подава. Имаха и положения. Едното бе на Рикардиньо. Може би крайните бранители не бяха толкоз дейни, с цел да може Левски да трансформира в гол преимуществото си. След това позволиха едно заритване да ги затрудни. Всички хвърлят виновността върху Николай Михайлов, само че за мен и Роналдо, който в този мач игра като краен защитник, не е толкоз почтен. Можеше да се намеси надалеч по-удачно.

След това Черно море действаше както би трябвало - да убие мача и да дебне вероятно за втори гол. Но и това им бе задоволително. Пак се разяснява, че Левски не е бил надигран, само че пък е изгубил... Така ли? След като всичко е наред за какво пада? Много играчи са длъжници на тима. Уелтън, Роналдо, Ивелин Попов, Филип Кръстев, Асен Чандъров и други Като цяло липсваха концепциите в играта. Не мога да схвана и друго - какви са тези играчи, че да играят единствено при хубаво време. Толкова ли се изнежниха? За мен този терен не бе толкоз зле. Навремето сме играли в сняг, преспи. А публиката не стопира да ги поддържа. Може би и по този начин би трябвало.

Макар че в предишното, при такава серия щяха да желаят оставката на треньора, а нас, играчите, да ни посрещат с псувни. Дано нещата да се оправят и Левски да стартира да бие точно поради тези хора ", разяснява Вълчев.
 Петър Курдов: Наближава времето, когато ще изгонят Мъри и Наско с камъни от
" Наближава времето, когато ще изгонят Мъри и Наско с камъни от " Герена "

Мнението е на Петър Курдов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР