Легендата на Левски Кирил Ивков критикува остро работата на Делио

...
Легендата на Левски Кирил Ивков критикува остро работата на Делио
Коментари Харесай

Кирил Ивков: Притеснявам се дали Левски ще е в тройката, писна ми да треперя по цял мач

Легендата на Левски Кирил Ивков подлага на критика остро работата на Делио Роси, изразявайки недоволството си главно поради отбранителната игра на " сините ". Бившият бранител и треньор на клуба от " Герена " изрази мнение, че любимците му нямат късмет за купата и даже мястото в Топ 3 не е несъмнено.

" Не може на " Герена " да играеш отбранително. Срещу Локомотив (Пловдив) цялостен мач бяхме в нашата половина ", недоумява Ивков.

" Какво ще съветвам Роси ли? Просто да промени нещата, тъй като ние на трибуните страдаме. Не може да пристигам на " Герена " и да трептя цялостен мач - 1:0, 1:0... към този момент ми писна! Левски в никакъв случай не е играл предпазен футбол. Толкова години съм тук, мач не пропущам. Левски без офанзива е нищо, неслучайно хората скандират " Сините в офанзива! ", добави пред " Би Ай Ти " Кирил Ивков.

Попитан дали Левски има късмет за купата, легендата отговори: " Повече се тормозя дали ще останем в тройката с тези мачове, които играем. Крайно време е да престанат някои от управителните фрагменти да приказват, че би трябвало да играем за първо място. Това е изключено. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР