Легендата на Левски и бивш спортен директор на клуба Даниел

...
Легендата на Левски и бивш спортен директор на клуба Даниел
Коментари Харесай

Даниел Боримиров: Не вярвам на Джоузеф Диксън!

Легендата на Левски и някогашен състезателен шеф на клуба Даниел Боримиров изрази песимизъм по отношение на опциите на Джоузеф Диксън да устоя „ сините “.

„ Не имам вяра на този човек. Дойде, появи се с някакви обещания и си потегли. Затова не ми се приказва за Левски. Ако би трябвало да разясня – ще бъда повече от сериозен. А последното нещо, от което има потребност Левски сега, е рецензия “, сподели Боримиров пред kmeta.bg.

„ Следя европейското състезание и съм удивен от играта на Италия и Франция. Португалия и Англия също се показват добре. За мен обаче е още рано да се вършат прогнози. Хубаво е един тим да започва добре, само че в последна сметка по-важно е кой ще играе на финала “, показа усещанията си бронзовият медалист от Мондиал’94 в Съединени американски щати.

По мотив наличието на някогашни футболни звезди в политическите листи на последните избори, той признава, че преди години е получавал сходни оферти от някои обединения, само че твърдо е отказвал.

„ За тези избори не са ме канили, само че преди години съм получавал оферти, които съм отклонявал. Мястото ми не е в политиката, нямам предпочитание да вземам участие в нея. Както се споделя – всяка жаба би трябвало да си знае гьола “, приключи Боримиров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР