Легендата на Левски - Христо Йовов сподели, че е изключително

...
Легендата на Левски - Христо Йовов сподели, че е изключително
Коментари Харесай

Бижутера: Защитната игра не приляга на Левски

Легендата на Левски - Христо Йовов показа, че е извънредно отчаян от представянето на обичания му клуб против Лудогорец. Въпреки това, Бижутера прикани за самообладание към италианския старши-треньор Делио Роси.

 Франсис Нар лъже, че е контузен и по тази причина не играе за Левски
Нежелан в Левски лъже за статута си в клуба

Медиите в Гана отразяват всеки мач на " сините "

Йовов се надява, че школата на " сините " ще стартира да работи надалеч по-успешно, защото напоследък не " зарежда " първия отбор с задоволително класни юноши.

" Според мен не приляга на Левски да играе по този начин, макар че Лудогорец е много класен. Смятам, че би трябвало да се надиграваш и да видиш до каква степен ще стигнеш. Ако избереш този метод на игра, който Левски направи, в 90% от случаите ще загубиш ", сподели Йовов в изявление за сътрудниците от " Спортал ".

 Левски се приземи по-бързо от предстоящото
Левски се приземи по-бързо от предстоящото

" Сините " май сбъркаха с Делио Роси

" Трябва да се даде късмет да се направи една подготовка и тогава да се дават оценки. Вижда се значителен прогрес от тактическо естество в Левски и най-много в предпазен проект. Левски сигурно ще играе в Европа. Няма нищо общо тимът от предходната година с този. В момента има едно успокоение от финансово естество, което по мое време го нямаше. Преди имаше моменти, в които играчите не бяха взимали пари за няколко месеца. По-трудно е, когато би трябвало да се съобразяваш и с тези фактори. ", сподели Йовов.

" Не е обикновено от толкоз години единствено един Антонио Вутов да излезе от школата. За страдание и той сега не е на равнището, на което чакахме. Божидар Краев пък с всичките му качества в никакъв случай не бе водач или фактор в тима ", разяснява още Йовов.

 Иван Горанов към момента не се е възстановил от мускулната си контузия
Иван Горанов пропуща и семейството на Локо (Пловдив)?

Дали Делио Роси ще гласоподава още веднъж доверие на Мики Орачев?

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР