Легендата на Левски Христо Йовов коментира контролата между „сините“ и

...
Легендата на Левски Христо Йовов коментира контролата между „сините“ и
Коментари Харесай

Йовов: Приятно бе да изляза срещу Левски, да си сверя часовника

Легендата на Левски Христо Йовов разяснява контролата сред „ сините “ и Спортист Своге, където е ментор Бижутера. Бившият номер „ 10 “ на отбора от „ Георги Аспарухов “ съобщи, че му е било прелестно да се включи в срещата против отбора на сърцето му и добави, че това е послужило за сверяване на часовника за него.

Припомняме, че Левски победи изрично със 7:0, а наставникът на столичани тества нова скица – 4-4-2 с ромб в средата на терена.

„ Стана прекрасен празник за момчетата от Спортист Своге. Предполагам сме свършили работа и на Левски. Като цяло всички би трябвало да сме удовлетворени “, стартира Йовов.

Запитан за по-рано изтегления чоп за четвъртфиналите на Купата, Бижутера сподели: „ Нормален чоп, постоянно съм казвал, че в случай че желаеме да вземем Купата, би трябвало да спечелим всички мачове и да играем против всички без значение какъв брой са мощни. Никога не ме е тормозила силата на противника “.

„ Приятно бе да изляза против Левски - да си свериш часовника е хубаво. Годините, килограмите и неналичието на тренировки си споделя думата “.

В началото на срещата Йовов излезе на стрелкова позиция, като затрудни доста Божидар Митрев, който мазета със сетни сили.

„ Не скърбя, че пропуснах, силите към този момент липсват, скоростта

липсва и това на едни голи качества не може да се разчита “, разяснява Йовов.

„ Доста се отдалечи Левски от купата става все по-трудно. Казах и преди началото на сезона, че е мъчно афиширане на упоритости за купата, при все промяната на треньора, прехвърлянията в придвижване, може би след зимата можем да съдим и да се мисли за купа следващата година “, показа още един от футболистите от последния дрийм тийм на Левски.

„ Желанието е на разположение, в случай че имат качества момчетата, ще се веселя да се оползотворят “, сподели за край Йовов на запитване за своите синове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР