Легендата на Левски Емил Велев сподели впечатленията си след последните

...
Легендата на Левски Емил Велев сподели впечатленията си след последните
Коментари Харесай

Емил Велев: Не отива на велик клуб като Левски да има такова напрежение на ръководните позиции

Легендата на Левски Емил Велев показа усещанията си след последните събития в синия клуб в изявление за Sportal.bg. Велев бе част от шампионата за ветерани в памет на Сашо Костов. Той също по този начин подлага на критика селекционера на националния тим Младен Кръстаич поради избора му да не включи в листата си звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев. 

„ Според мен главната причина за огромния спад на Левски беше отпадането от Хамрун. Това беше доста неприятна загуба и отпадане, което не се предвиждаше. Виждаме, че Левски се съвзе през последните три мача. Надявам се това нещо да продължи и да се класират на трето място. За Левски постоянно е било цел първото място и спечелването на Купата. 

Не бива да се случва в професионален клуб като Левски да има напрежение на управителните позиции. Трябва да си има подчиненост и един човек да показва мнението на всички по стълбицата. Смятам, че всичко е поправимо. С диалози нещата могат да се оправят. Публиката в действителност оказва помощ за това обединяване. Ще трябват още попълнение, с цел да може Левски да се бори за купата следващата година. Трябват двама-трима, които да са класни и да вършат разликата ". 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Според този пробен състав, който беше пуснат, е естествена загубата на България. Радващо е, че се пускат млади футболисти, само че това не е задоволително, в случай че искаш да се класираш на огромен конгрес. Още против Унгария ще ни е доста тежко. Ако се представим по сходен метод, резултатът ще е много по-фрапантен. Има вяра в това нещо. Треньорът също не е осведомен с качествата на всички футболисти. Не можеш да не вземеш Чочев, който е голмайстор на нашето състезание. Малко е безогледно. Вижда се, че този треньор е много некомпетентен, щом не може да реши кои играчи да вземе “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР