Легендата на Левски Емил Велев даде мнението си след мача

...
Легендата на Левски Емил Велев даде мнението си след мача
Коментари Харесай

Кокала: ЦСКА са безобразно слаби, Левски ще се намеси в битката за титлата през следващия сезон

Легендата на Левски Емил Велев даде мнението си след мача сред “сините ” и Лудогорец. Той показа по какъв начин е видял мача и какво чака да се случи в борбата за край във втория по мощ шампионат у нас.
 Левски уреди две контроли Левски уреди две контроли
„ Добър мач сред два качествени тима. Играчите на Левски се стараеха и демонстрираха почтена игра. Поведоха в резултата изцяло разумно с оглед мощното начало на срещата, само че за жалост не съумяха да устоят до край. Поддържаха положително движение и високо равнище. Лудогорец има в редиците си положителни играчи, а се видя и включването на Антон Недялков, какъв резултат имаше. Усети се наличието му на терена и способства с опит. В борбата за купата ЦСКА изобщо не притиска Лудоорец, те са безобразно слаби “, разяснява Кокала пред “Мач Телеграф ”.

„ Те имаха съществени положения пред вратата на Николай Михайлов, само че с помощта на неговите положителни намеси резултатът остана еднакъв. Надявам се травмата на Михайлов в мача с Лудогорец да не е тежка, тъй като неговото неявяване ще се усети. Дано бързо да се възвърне и да се върне на вратата час по-скоро. Пламен Андреев има качества, само че е още млад и е обикновено да няма опита на Михайлов.

В борбата за Купата на България сред Левски и Лудогорец няма любимец. Сблъсъкът е 50 на 50. Хубаво е, че ще важи правилото за гол на непознат терен. Нашата аудитория естествено още веднъж ще застане зад тима, без значение какъв ще е резултатът в Разград от първата среща “, продължи той.

„ Не се усети неналичието на двамата съществени играчи на Мъри – Цумами и Андриан Краев. Добре се показаха и Кордоба, който асистира за попадението на Билал Бари, и Патрик-Габриел Галчев “, приключи треньорът извел Левски до купата през 2009 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР