Легендата на Левски - Емил Спасов - сподели пред Мач

...
Легендата на Левски - Емил Спасов - сподели пред Мач
Коментари Харесай

Емил Спасов: Последните месеци не бяха приятни за Левски

Легендата на Левски - Емил Спасов - показа пред " Мач Телеграф " мнението си за селекцията на отбора до този миг. Той разяснява и обстоятелството, че " сините " ще играят контроли против съветски тимове на лагера си в Дубай и направи едно забавно съпоставяне.
 Левскарите се завърнаха към тренировките след успеха над Ал Насър
Левскарите се завърнаха към тренировките след успеха над Ал Насър

Вчера " сините " бяха възнаградени с почивка

" С оглед на финансовото положение на тима и отговорностите, които имаме, селекцията до този миг е в рамките. Не знам каква ще бъде тази година, само че нека да е по-успешна тя за Левски. Дано " сините " се върнат още веднъж към успехите и да зарадват почитателите си, които не ги оставят нито за момент ", стартира Спасов.

" Последните месеци не бяха приятни. Привържениците извънредно доста оказват помощ. Кърпят се нещата непрекъснато. Като една остаряла дреха, която се цепи непрестанно и се пробива и непрекъснато би трябвало да се зашива и кърпи, с цел да може да се носи. Малко преразказвам, но ситуацията е такова. Имам вяра, че в най-скоро време нещата ще се оправят финансово. Добре е, че тимът е на подготовка на хубаво място с отлични условия. В България тази подготовка щеше да е надалеч по-трудно да се направи. Макар че тази година времето доста ни оказва помощ. В Дубай нещата са напълно разнообразни и въобще футболът в света е на напълно друго равнище от този в България. Каквато ни е страната, подобен и футболът.

Надявам се този престой на Асен Чандъров да бъде по-успешен от предходния му. Все отново към този момент е натрупал надалеч по-сериозен опит. Дано помогне на тима. Рикардиньо също се надявам да е точното попълнение и да свърши работа. Основният проблем ни е реализирането на ситуациите. Липсваше голмайсторът, който да води офанзивата. Левски е бил постоянно мощен, когато е имал мощен централен нападател. Това е от времето на Кукуша, Гунди, Мишо Вълчев, Наско Сираков и така нататък Това ни е ахилесовата пета, тъй като отборът играе обичайно и подредено, с помощта на управлението и треньорите, отпред с Мъри Стоилов. Много пропущат, а тази игра е игра на голове. Дано в този момент, когато са в Дубай и ще проведат редица контроли и се обиграят, напролет да наподобяват надалеч по-добре. Отборът е добър. Да, има какво да се желае, само че е надалеч по-добър спрямо минали години. Дано и шанс да имаме. Мисля, че и Кристиан Димитров ще заздрави отбраната в допълнение. Не е загадка, че имахме единствено трима централни бранители и при травма или наказване се слагаха играчи, които не играят на тези постове ", съобщи " синята " легенда.
 Левски ще приключи прехвърлянето на Роналдо благодарение на Palms Bet
Левски ще приключи прехвърлянето на Роналдо благодарение на Palms Bet

Бразилецът бе притеглен в края на юни 2022 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР