Легендата на Левски Емил Спасов сподели пред Мач Телеграф впечатленията

...
Легендата на Левски Емил Спасов сподели пред Мач Телеграф впечатленията
Коментари Харесай

Емил Спасов: Късата скамейка е голям проблем за Левски

Легендата на Левски Емил Спасов показа пред " Мач Телеграф " усещанията си от играта на " сините " в последната среща с Хебър, която бе извоювана с 1:0. Той е на мнение, че се е видяло доста отмалялост и почивката от една седмица дадена от треньора Николай Костов е заслужна. " Отборът играе добре и радва публиката.

Вижда се какво е и отношението на публиката към отбора. Стадионите се пълнят и хората са зад момчетата. В реалност тимът върви в вярна посока. Вече се търсят за продажба футболисти на " сините ". Всичко това е плод на работата на Николай Костов. Левски играе по един напълно друг метод спрямо предходните години при другите треньори. Костов направи по този начин, че Левски да играе по метод, по който желаят почитателите с наличните футболисти. Нападателен, бърз и актуален футбол. С повече импровизация играят.

Естествено, че има какво да се желае. Къса ни е скамейката. Няколко юноши непрестанно взимат присъединяване, а това е радващо. И въпреки всичко, когато липсват един или двама играчи се усеща незабавно. Юношите към момента не са подготвени за огромния футбол и ще им е нужно време. Но те на пейката няма да израснат като играчи. Трябва да се пускат непрекъснато и хубаво, че Костов им дава късмет от първата минута. Само положителни думи за Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР