Легендата на Левски - Емил Спасов - сподели, че ще

...
Легендата на Левски - Емил Спасов - сподели, че ще
Коментари Харесай

Емо Спасов: Да продават Роналдо! Беше ме страх руснаците на нас да не искат пари, за да го вземат!

Легендата на Левски - Емил Спасов - показа, че ще се зарадва, в случай че напролет не вижда Роналдо на " Герена ".

" Със сигурност, в случай че се разделим с някого от главните футболисти, това ще повлияе. На този стадий не знам сигурно дали ще бъде продаден някой състезател. Само за Роналдо се приказва, че ще отиде в Русия.

С наслаждение бих го продал, в случай че някой тим го изиска. Говори се също, че ще вземем положителни пари за него. Ще го изпроводя до аерогарата. Да отива и да играе по-добре там. Аз не съм впечатлен от него. За мен Марин Петков играе доста по-добре. Съжалявам, че не го постановяваха в игра. Ще се веселя да замине Роналдо, а Левски да вземе още по-добри пари. Страхувах се дали няма да ни желаят на нас пари, с цел да го вземат. Одобрявам този трансфер. Сагата към Анди Краев също е огромна и от няколко месеца. Той в последно време не играе на равнището, което стартира сезона. Ще е добре да се продаде. Момчето си мисли за по-големи пари и за бъдещето. Това е обикновено.

Вече не сме ние от едно време, които милеехме за клуба и давахме всичко за него. След като не желае да играе в Левски, е по-добре да го продават. Колкото до Уелтън съм на мнение, че в случай че се продава би трябвало да е за много сериозна сума. Това е най-силният ни футболисти и въобще най-хубав в шампионата. Ако не се дават съществени пари за него, е по-добре да остане в Левски. Той е с съсловия над Роналдо. Лично аз се колебая да се вземат доста класни играчи, тъй като те желаят пари. Добрите играчи костват пари. През годините всичко се е случвало. Много зависи кой следи възможните нови попълнения. Според мен може да се вземат и родни момчета. Има много качествени играчи в България. За вратарския пост много се приказва също, само че следва да забележим какво ще се случи ", съобщи Сапсов пред " Мач Телеграф ".
 Гаджев отказал да се завърне в Левски
Гаджев отказал да се завърне в Левски

" Ако от Хебър ме поканят за началник, няма да откажа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР