Легендата на Левски - Емил Спасов се надява, че нещата

...
Легендата на Левски - Емил Спасов се надява, че нещата
Коментари Харесай

Емил Спасов: Да сте чули някой да е поел отговорност за нещо в Левски през последните години?

Легендата на Левски - Емил Спасов се надява, че нещата в клуба ще се подобрят с идването на Наско Сираков. Според него е извънредно значимо в управлението на клуба да вземат участие хора, които дават благо и драго за гранда. Най-вече легендите на вековниците. Спасов също по този начин е на мнение, че през последните години на " Герена " царува групова безнаказаност.
 Кокала: Любовта води всички в Левски
" Никой от нас не е очаквал това, което се случи с Левски. С идването на Божков нещата се успокоиха и стартира да се гради и тим, въпреки на приливи и отливи. За жал се случиха тези неща с основния спонсор, откъдето потеглиха проблемите. Поклон пред нашата аудитория, за всичко това което прави. Аз мисля, че нещата ще се стабилизират. Преминава всичко обаче през едно огромно очакване. Дано всичко прословутите акции мине както би трябвало ", стартира Спасов за " Българска национална телевизия ".

" Негативите, които се натрупаха като пари, налози и проблеми, тежат на гърба на клуба. Все още много остарели отговорности би трябвало да се изплащат. Бих желал притежателите на Левски да са повече от един. Акциите би трябвало да имат стойност, която в случай, че стане проблем, да има опция да се реагира, а не да ги чакаме от Дубай. Ние, левскарите, се надяваме, че това ще се оправи и тимът ще тръгне нагоре ".

" Да сте чули някой да е поел отговорност за нещо в Левски през последните години? От години е една групова безнаказаност. Надявам се, че с идването на Сираков, ще се трансформират нещата. Той знае по какъв начин да измъкне Левски. Не може митове на Левски, да ги няма в управлението и ръководството ", съобщи легендата Спасов ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР