Легендата на Левски Емил Спасов не е оптимист за бъдещето

...
Легендата на Левски Емил Спасов не е оптимист за бъдещето
Коментари Харесай

Легенда не е оптимист за бъдещето на Левски

Легендата на Левски Емил Спасов не е оптимист за бъдещето на тима. Според него на отбора липсва класа и класирането сега е изцяло справедливо.

" Мачът със Славия? Не може да се допусне подобен гол през центъра на отбраната. Георги Петков продължава да е бодил в очите на Левски. Несправедливо беше изпъден от тима преди време. Като излезе в този момент, всички се стъписват. Явно и на 50 години да стане - ще си връща тъпкано.

За страдание, липсва ни класа и за момента това заслужаваме като класиране. Този тим има потребност от водач. Левски осиротя без братята Цоневи.

Песимист съм за бъдещето. Тепърва идват мачовете със мощните тимове. Георги Тодоров ми се видя обезверен след мача, говореше за отричане, загатна, че може да подаде оставка. Аз обаче не мисля, че такава е нужна. Той познава играчите, те го познават. Не мисля, че някой би могъл да се оправи по-добре.

Разбира се, чакам повече от Паулиньо и Робърта. Апатията и отчаянието съпътства и тяхното показване. Не знам за какво Стивън Петков не играе. Мъжкар е, биткаджия.

Бих предложил на Георги Тодоров да не бъде обезверен, тъй като това може да се съобщи на футболистите. Пълководецът не би трябвало да се държи по този начин пред бойците ", разяснява Спасов./Мач Телеграф
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР