Легендата на Левски Емил Спасов, който бе един от гостите

...
Легендата на Левски Емил Спасов, който бе един от гостите
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Ще е изключително тежко да се борим за титлата

Легендата на Левски Емил Спасов, който бе един от гостите за мача с Арда, изрече мнение пред " Мач Телеграф " за изразителната победа.

" Искам да кажа, че бяхме публично поканени с Пламен Николов, Божидар Искренов и Войн Войнов във ВИП ложата на Сектор А. Както чаках - спечелихме този мач, защото не си припомням да имаме загуба, до момента в който съм в публиката.
 От Левски показаха признателност към почитателите си
От Левски показаха признателност към почитателите си

За поддръжката по време на мача против Арда

Представихме се на много положително равнище и съм много впечатлен от новите попълнения, както и от младите. Направихме мощен мач с доста придвижване, комбинации и положения, които реализирахме и си мисля, че резултатът можеше да е по-голям ", разяснява Спасов.

" Арда ме изненада с много посредствена игра предвид на представянето им от предходната година. Може да има някаква причина, а може и да се дължи на това, че Левски игра мощно.

Добро усещане ми направиха Лима и Марин напред, а в средата Охене не се спря цялостен мач и не сбърка нито една топка. За Марин скърбя, че не го пускаха по-често преди, тъй като виждаме на какво е кадърен. Изключителен дуел за него. Това, което показахме в последните два мача, е много високо равнище ", проучва някогашният състезател на " сините ".

" Въпреки това, ще е извънредно тежко да се борим за купата. Трябва другите тимове да играят едва, с цел да имаме някакъв късмет. Всичко е допустимо, несъмнено, футболът по тази причина е най-интересната игра в света. Ако тимът продължи с тази игра, ще бъде най-малко в Топ 4. Фабио Лима наподобява като по-добър състезател от Роналдо, само че не можем да създадем умозаключение от една среща. Бързо се приспособява, видяхме положителни положения и захождания от него и чакам да се развива от ден на ден.
 Левски е в невиждана при Костов серия
Левски е в невиждана при Костов серия

Предстои нова цел

Единствените ми забележки са към отбраната. Има какво да се желае от централните бранители. Арда игра едва, само че все пак имаха две-три 100-процентови положения, които Пламен извади. Усети се неналичието на Кордоба в тези моменти. Също по този начин - доста мощен Патрик-Габриел Галчев, освен поради красивия гол, а и поради страхотната си работа в неговата зона. Момчето напредва и си мисля, че ще може да се разчита на него в бъдеще ", показа Спасов.

" Следва мач с Хебър, който се показа добре против Локомотив Пловдив и завоюва, въпреки и шансът да го покри. Успя да вземе 3 точки, а знаем в какъв брой тежко състояние е, само че има извънредно класен треньор, който знае по какъв начин да подходи във всяка среща. Няма да е елементарно, само че не би трябвало да изпускаме подема, в който сме сега, и наложително би трябвало да спечелим ", приключи Емил Спасов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР