Легендата на Левски Емил Спасов коментира пред ТОПСПОРТ старта на

...
Легендата на Левски Емил Спасов коментира пред ТОПСПОРТ старта на
Коментари Харесай

Емил Спасов: Славчев е истински левскар, време е отборът да стигне до спечелване на трофей

Легендата на Левски Емил Спасов разяснява пред ТОПСПОРТ старта на подготовката на " сините " и последните събития на " Герена ".

Емблематичният за школата на клуба някогашен играч обърна внимание на това, че столичният гранд все по-сериозно насочва взор към личните си фрагменти, както и към привличането в състава на български състезатели. Естествено, той означи, че това е напълно позитивно за клуба.

Ето главните акценти от диалога ни с господин Спасов:

Подготовката стартира. Всичко в Левски наподобява готово за подновяването на борбите в шампионата. Какво е мнението Ви за обстановката в клуба?

- Имаше в предходните сезони известни съмнения и неуредици. Това повлия отрицателно на ситуацията в тима. Но виждате, че в действителност сега имаме всички учредения да считаме, че отбора го чакат хубави страсти и триумфи. Налични са всички предпоставки за това.
 Снимка 460813
Източник:

Привличането на български играчи и фактът, че господин Хубчев съблюдава обещанието си да дава път на младите лични фрагменти на Левски, не може да не ви обнадеждава.

- Точно по този начин. Радвам се. Винаги съм желал да виждам повече наши момчета. И повече български футболисти, за сметка на чужденците, взети " на кг ", както се споделя. Ръководството фактически съблюдава обещаното и виждаме, че резултатът от това е осезателен.
 Снимка 460820
Източник:

Симеон Славчев несъмнено е качествено попълнение, което неизбежно ще даде отражение върху представянето на тима.

- Да. Аз имам опцията и удоволствието да го познавам от много години. Той беше още младеж, когато мина през школата на Септември. И постоянно ми е правил доста положително усещане. Освен това в този момент виждаме, че излизат детайлности от детството му, които демонстрират, че той е откърмен със синята концепция. Това е доста значимо. Безценно е. Такива футболисти ни трябват - качествени, само че и държащи на Левски. Борещи се за тима от сърце.
 Симеон Славчев: Доста пъти съм бил пред трансфер в Левски, Хубчев знае какво мога
Симеон Славчев: Доста пъти съм бил пред трансфер в Левски, Хубчев знае какво мога

" Колкото сме покрай Евро 2020, толкоз сме и надалеч "

А какво е мнението Ви за уменията и опциите на Деян Лозев? Би следвало бързо да се приобщи към тима, поради това, че идва от клуб от шампионата, а не от подобен зад граница.

- Честно казано не мога да настоявам, че имам доста детайлни наблюдения над неговата игра. Ще би трябвало да придобия усещания с това, което ще покаже в Левски.

Беше извикан в националния тим, което ненапълно потвърждава, че е кадърен състезател.

- Така е. Не подлагам това на подозрение, само че не съм осведомен в детайли с него. Ще го следя деликатно и по-късно към този момент ще имам какво да кажа.
 Снимка 458937
Източник:

Какво липсва на Левски сега? Всички акцентират единствено преимуществата, само че истината е, че би трябвало да се споделят и минусите, с цел да има надграждане. Виждате ли Вие персонално такива?

- Може би единствено един.

Какъв е той?

- Би могло да се реализира още малко повдигане на класата на тима. Като цяло, става дума. Защото това ще бъде от голяма важност в огромните борби, които ще имат за цел да дефинират първенеца. В нахлуване имаме положителни представители, Робърта е на равнище. Може би, в случай че не беше контузията му, щеше да е вкарал и още повече голове. Не е проблем, в случай че водачът в офанзивата не е българин. Стига да прави работата си.
 Снимка 457141
Източник:

Можем ли да приказваме за шампионски упоритости още в границите на сегашния сезон? Или ще би трябвало почитателите да почакат до идващия?

- Разликата е единствено няколко точки. Но към момента има отдалеченост сред Лудогорец и останалите, чисто игрово. Въпрос на време е тя да бъде скъсена. Да кажем, че разградчани още веднъж ще са първенци, а Левски ще приключи на второ място. И към този момент от есента започваме борба съответно за купата. На този стадий можем да използваме другия път към европейските шампионати.

Купата на България?

- Да. Време е тимът да стигне до продобиване на трофей. Вече в няколко случая пропущаме страхотни благоприятни условия да го сторим. Сега ще бъде доста добре да се възползваме. Надявам се това да се случи и повече младежи да се приобщят към Левски. А момчетата от школата и изобщо децата, заинтригувани от Левски, да имат своите образци за подражателство във футбола в обичания си клуб. И да не ги търсят в задгранични тимове.
 Снимка 460953
Източник:
 Стефан Софиянски пред ТОПСПОРТ: При Спас Русев на
Стефан Софиянски: При Спас Русев на " Герена " цареше безпорядък, Левски към този момент е спретнат клуб

" В клуба имат всичко належащо за краен триумф в шампионата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР