Легендата на Левски Емил Спасов гостува в Домът на футбола

...
Легендата на Левски Емил Спасов гостува в Домът на футбола
Коментари Харесай

Емил Спасов: Този какво прави на Герена? Аз и в съблекалнята нямаше да го пусна!

Легендата на Левски Емил Спасов гостува в " Домът на футбола " по Диема Спорт. Славният халф на " сините " отличи работата на Любослав Пенев в ЦСКА, който отстрани Лудогорец от Купата на България и ще играе на край против Арда. Спасов за следващ път изрази учудването си, че крилото Насиру Мохамед е в Левски.

" Не ме изненада, че ЦСКА се класира на финала. Намират се в напредък. Радвам се за Любо Пенев, тъй като е извънреден експерт и го приветствам. Много добре го познавам. Дойде си на мястото “, разяснява Емо Спасов.

„ За мен Пенев промени духа. Такъв липсва в моя обичан Левски. Трябва да има такива хора, които да внесат живец, убеденост и мощ в такива клубове. Не имам вяра, че за тези дни, след като е в ЦСКА е трансформирал нещо в тези футболисти. Просто им е вдъхнал дух “, добави легендата.

„ Мисля, че представянето на Лудогорец значително зависи от треньора. Откакто Дамбраускас пое клуба вършат много слаби мачове. В редица дуели завоюваха с по 1:0. Дойде този мач и се видя, че не са по никакъв начин страшни и ЦСКА ги победиха. В никакъв случай не би трябвало да се подценява Арда. Направиха извънреден мач със Славия. Балансиран състав имат. Много положителни бранители с отличен вратар. ЦСКА не би трябвало да се заблуждава, че елементарно ще завоюва финала. Не мисля, че някой ще подцени този мач. „ Червените “ ще излязат пределно мобилизирани, тъй като от доста време не са печелили трофея. Арда е един от най-хубавите тимове в България “, сподели Спасов.

„ Не бях виждал Левски да играе с толкоз себераздаване (б.р. - разяснява нулевото тъждество с Черно море във Варна). Дано да не е бил фойерверк. Единствено липсва завършващият удар. Отборът има капацитет и нека успее да го развие. Това беше един от най-силните мачове на Левски от към предпочитание, борбеност и примамка този сезон. За страдание не постоянно е по този начин. Много от мачовете минават безгрижно. Много точки се изгубиха и на „ Герена “, което е плачевно. Дано отборът да успее да заиграе по-добре в завършващата фаза. Нищо чудно Живко Миланов да е предал на отбора от своята борбеност. Като футболист беше подготвен да почине на терена. Не знам дали е по този начин, само че се надявам да придвижи нещо от неговото себераздаване, тъй като е левскар. В момента главният проблем в Левски е неналичието на пари. Не е елементарно в подобен клуб да няма пари. Не знам какъв брой взимат сегашните чужденци. Трябва да се търсят доходи, тъй като парите от Робърта ще свършат “, продължи Спасов.

„ Съгласен съм, че тази политика се води от дълги години обратно. Когато работих в клуба имаше доста пари, само че не се реализира нищо. Въпрос на менажиране е. Не знам по какъв начин толкоз огромен брой чужденци минаха през Левски. Чудя се какво прави още Мохамед на „ Герена “. Ако бях треньор, нямаше да го пущам в съблекалнята. Не знам кой го бута. При състояние, че има доста положителни момчета, юноши на Левски “, добави легендата на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР