Легендата на Левски Елин Топузаков отбеляза края на първата си

...
Легендата на Левски Елин Топузаков отбеляза края на първата си
Коментари Харесай

Топчо отбеляза края на първата си студентска сесия със сладка победа на малки вратички

Легендата на Левски Елин Топузаков означи края на първата си студентска сесия със сладка победа на дребни малки врати. Топчо е първокурсник от компетентност " Маркетинг " в УНСС и преди дни завърши с триумф всички изпити от зимния учебен срок на образователната 2021/2022 година

Бившият национал още веднъж бе част от футболния отбор на Министерството на финансите (МФ) по покана на Кирил Евтимов. В първия си мач за 2022 година МФ победи със 7:5 отбора на Националния исторически музей (НИМ).
 Футболният държавник Кирил Евтимов получи безценен подарък от Митко Трендафилов
Футболният държавник Кирил Евтимов получи безценен подарък от Митко Трендафилов

Митко зарадва Кирил със сребърния орден, който Нефтохимик завоюва през 1996/1997 година

В завладяващия дуел финансистите демонстрираха повече упоритост, точност и самообладание, които се оказаха решаващи за успеха. Пределната централизация, гарнирана с отборна игра, разреши на потвърдените изпълнители на МФ Кирил Евтимов и Велин Пеев да огорчат съперника в точните моменти. Те и сътрудниците им бяха ефективно подпомагани от Елин Топузаков, който с изключение на реализаторски усет, сподели и солидна игра в защита.

Съставът на МФ: Велин Пеев, Момчил Узунов, Добромир Луканов, Елин Топузаков, Ивайло Соколов-Сокича, Калин Цветков и Кирил Евтимов.
 Снимка 564910
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР