Легендата на Левски Даниел Боримиров сподели мнението си за масовото

...
Легендата на Левски Даниел Боримиров сподели мнението си за масовото
Коментари Харесай

Боримиров изригна с остри критики към Павел Колев след оставките

Легендата на Левски Даниел Боримиров показа мнението си за всеобщото подаване на оставки на "Георги Аспарухов ", което стана известно през вчерашния ден. Той атакува косвено Павел Колев и изиска да разбере какво е свършило управлението на клуба в границите на 1 година.

"Най-после видяхме индивида с фойерверките какъв брой може. Този човек не би трябвало да го разясняваме, а би трябвало да го съдим по делата. Нека този човек да излезе и да каже точка по точка какво е приключил за една година, тъй като се тръби доста, че се прави доста работа, а и по школата. Нека да излезе и да каже, с цел да можем да оценим труда му. Най-лесно е да избягаш от отговорност! В случая той е първият, който желае да напусне кораба ", стартира Боримиров.

"Не мисля, че в този момент тъкмо е верният миг треньорското управление да си подаде оставка. Още повече, че синята общественост сподели, че стои компактно зад тях. Нека да свърши шампионата и тогава да го създадат, щом са взели това решение. Аз също съм работил в продължение на месеци без пари и школата е била по този начин. Когато обаче човек обича Левски, той постоянно би трябвало да прави взаимни отстъпки ", поучава той.

"Мисля, че след тази пандемия много клубове в България, включително и Левски, ще си премислят бюджетите, тъй като както виждаме има съкращения, понижаване на приходите. Ще би трябвало да се съобразяваме с нови правила и да се стараем най-много да работим с школата и да станем един производител на лични фрагменти ", разсъждава легендата.

"Сега, както виждате, още веднъж се залага на чужденци. Може би тази рецесия пристигна и в точния момент, с цел да обърнем внимание на българското. За мен няма по-хубаво нещо, както беше и преди 30 години, да произвеждаме лични фрагменти. Като върнете годините обратно ще видите по кое време Левски е бил мощен. Тогава когато 2/3 от тима са били български футболисти ", уверен е Дани Боримиров.

"Има капацитет в школата на Левски. Въпросът е, че би трябвало да се влага в образованието на треньорите, които са в школата. Това са едни от най-важните треньори в даден клуб, тъй като когато те са на европейско равнище, тогава преходът от юношеския към мъжкия футбол ще бъде по-бърз. Няма да е толкоз мъчителен и толкоз сложен, тъй че аз се надявам Левски да тръгне по нов път, с новите притежатели, които ще дойдат вероятно. Дали ще бъдат няколко или един, това времето ще покаже. Важното е обаче да се обърне внимание на школата, тъй като това е идентичността на един клуб. В тима също по този начин би било добре да има повече левскари и освен измежду футболистите, а и измежду ръководителите, с цел да могат те да предадат този левскарски дух на всички останали ", показа Борето пред "Новапрес ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР