Легендата на Левски Даниел Боримиров не приема одобрително масовото подаване

...
Легендата на Левски Даниел Боримиров не приема одобрително масовото подаване
Коментари Харесай

Боримиров: Най-после видяхме човека с фойерверките в Левски колко може

Легендата на Левски Даниел Боримиров не приема одобрително всеобщото подаване на оставки на " Герена ", за което приказва през вчерашния ден изпълнителният шеф на клуба Павел Колев. Последният разгласи, че оставките ще станат факт с края на изключителното състояние в страната.
 Павел Колев разгласи една от аргументите за всеобщите оставки в Левски
" Най-после видяхме индивида с фойерверките какъв брой може. Този човек не би трябвало да го разясняваме, а би трябвало да го съдим по делата. Нека този човек да излезе и да каже точка по точка какво е приключил за една година, тъй като се тръби доста, че се прави доста работа, а и по школата. Нека да излезе и да каже, с цел да можем да оценим труда му. Най-лесно е да избягаш от отговорност! В случая той е първият, който желае да напусне кораба.

Не мисля, че в този момент тъкмо е верният миг треньорското управление да си подаде оставка. Още повече, че синята общественост сподели, че стои компактно зад тях. Нека да свърши шампионата и тогава да го създадат, щом са взели това решение. Аз също съм работил в продължение на месеци без пари, и школата е била по този начин. Когато обаче човек обича Левски, той постоянно би трябвало да прави взаимни отстъпки.

Мисля, че след тази пандемия много клубове в България, включително и Левски, ще си премислят бюджетите, тъй като както виждаме има съкращения, понижаване на приходите. Ще би трябвало да се съобразяваме с нови правила и да се стараем най-много да работим с школата и да станем един производител на лични фрагменти.

Сега, както виждате, още веднъж се залага на чужденци. Може би тази рецесия пристигна и в точния момент, с цел да обърнем внимание на българското. За мен няма по-хубаво нещо, както беше и преди 30 години, да произвеждаме лични фрагменти. Като върнете годините обратно ще видите по кое време Левски е бил мощен. Тогава когато 2/3 от тима са били български футболисти.

Има капацитет в школата на Левски. Въпросът е, че би трябвало да се влага в образованието на треньорите, които са в школата. Това са едни от най-важните треньори в даден клуб, тъй като когато те са на европейско равнище, тогава преходът от юношеския към мъжкия футбол ще бъде по-бърз. Няма да е толкоз мъчителен и толкоз сложен, тъй че аз се надявам Левски да тръгне по нов път, с новите притежатели, които ще дойдат вероятно. Или дали ще бъдат няколко или един, това времето ще покаже. Важното е обаче да се обърне вниманието на школата, тъй като това е идентичността на един клуб.

В тима също по този начин би било добре да има повече левскари и освен измежду футболистите, а и измежду ръководителите, с цел да могат те да предадат този левскарски дух на всички останали ", сподели Борето пред " Новапрес ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР