Легендата на италианското кино София Лорен е била приета по

...
Легендата на италианското кино София Лорен е била приета по
Коментари Харесай

София Лорен претърпя спешна операция след инцидент


Легендата на италианското кино София Лорен е била призната по неотложност в болница, откакто паднала неприятно в банята в дома си в Женева.

Вследствие на случая, актрисата е получила няколко фрактури на бедрената кост, които са наложили бърза интервенция. Синовете на София - 55-годишният Карло-младши и 50-годишният Едоардо, са били до нея от самото начало, до момента в който тя е била в болничното заведение.

Новината за положението на именитата актриса беше разкрита от екипа на нейната едноименна верига заведения за хранене, които споделиха за случая на страницата си в Instagram.
 


" Падане в дома ѝ в Женева аргументи фрактури на бедрената кост на госпожа Лорен. След сполучлива интервенция в този момент тя ще има интервал на възобновяване с следваща рехабилитация. За благополучие всичко се подреди по най-хубавия метод и дамата ще се върне при нас доста скоро. Целият екип на ресторант " Sophia Loren " употребява опцията да ѝ пожелае бързо възобновяване ", написа в поста на екипа ѝ.

Във вторник София Лорен трябваше да отвори четвъртия ресторант от веригата си в Бари, където да получи и плакет за почетен жител на града. Заради случая обаче, всички нейни задължения са били анулирани, пише dir.bg.

Припомняме, че 89-годишната Лорен се появи във кино лентата на Netflix от 2020 година " The Life Ahead ", режисиран от нейния наследник Едоардо, който ѝ завоюва премия " David di Donatello " за най-хубава актриса. София играе оживяла от Холокоста, която се свързва с 12-годишен нигерийски преселник.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР