Легендата на Интер Луис Суарес заяви, че отборът не може

...
Легендата на Интер Луис Суарес заяви, че отборът не може
Коментари Харесай

Легенда на Интер срина Икарди и Перишич със земята

Легендата на Интер Луис Суарес съобщи, че тимът не може да разчита на звездите Иван Перишич и Мауро Икарди в борбата за купата. Според някогашния испански национал двамата не са топ играчи и това ще си проличи.

„ Нерадзурите” завоюваха първите си 4 турнирни мача в Серия А под управлението на Лучано Спалети, но нощес направиха изненадващо 1:1 против Болоня. „ Да съпоставяме Интер с Ювентус без подозрение е прекомерно и прекомерно рано”, разяснява Суарес.

Шеф на Интер: Икарди остава тук за дълги години

„ В момента Интер е тим, който се построява, разполага с доста положителни играчи и страховит треньор. Те към момента са стъпка зад Ювентус и Наполи и нямаше потребност от тази неверна стъпка, с цел да го установим.”

„ Подобна разлика имаше и при Стефано Пиоли, и при Роберто Манчини, и при Клаудио Раниери. Трудното е да поддържаш неизменност през сезона, а Интер в никакъв случай не е показвал зрялост в това отношение. При все това основите са положителни. Спалети е съвършеният, с цел да държи всички под пара. Той няма да завоюва шампионата, само че съм сигурен, че ще се оправи сносно.”

Икарди сипа сол в раната за ултрасите на Интер

„ Икарди и Перишич е са топ играчи. Какво значи това ли? Така споделят в Англия и Съединени американски щати. Икарди е голмайстор, той е капитан на Интер и е значим футболист. Може би още не е суперзвезда, той би трябвало да се оправя добре и в Европа, а до момента сме го виждали единствено в Италия. Спалети обаче е прав – целта е построяването на колектив”, добави Луис Суарес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР