Легендата на Икер Касийяс благодари на суперзвездата на за получените

...
Легендата на Икер Касийяс благодари на суперзвездата на за получените
Коментари Харесай

Касийяс получи подаръци от Меси и влезе в диалог с Пике

Легендата на Икер Касийяс благодари на суперзвездата на за получените бири. Както е известно, през предишния декември “Будвайзер” реши да прати персонализирана бутилка с бира на всеки пазач, осъден от аржентинеца, по случай неговия гол номер 644 за каталунците, с което той задмина именития Пеле по попадения единствено за един клуб.

“Вече си мислех, че няма да дойдат! Но ето я моята персонализирана бутилка. Поздравления, Меси за твоя рекорден гол номер 644. Помня, когато ми вкара твоите попадения номер 264 и 265… Добър мач, положително тъждество и най-хубавото - това, че в никакъв случай не ми вкара отново”, написа Касийяс в обществените мрежи. View this post on Instagram

Въпросният дуел е от 7 октомври 2012 година, когато Реал Мадрид и Барселона приключиха 2:2 с голове на Меси и. След това стражът се изправи още три пъти против Бълхата като състезател на Реал Мадрид, само че в тези мачове нападателят не съумя да се разпише. Въпреки това, Меси има цели 17 попадения против Касийяс. Именно поради това някогашният съотборник на вратаря в испанския народен тим и сегашен подобен на аржентинеца -, реши да се пошегува с някогашния футболист. “Икер, допускам че не можеш да побереш всички бутилки вкъщи…Ако е по този начин, прати ми някоя”, написа Пике в Инстаграм. Касийяс незабавно му отговори: “Имаш прекомерно доста свободно време! Между ютюбърите, футболния ти клуб и твоите изявления…трябва да се въстановяваш, нали по този начин? Дързък си!” Защитникът обаче му отвърна: “Наистина в последно време съм пренатоварен, само че в случай че имаш потребност от помощ с разтоварването на всичките каси с бири, когато дойдат, звънни ми и ще ти подам ръка”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР