Легендата на и шеф на детско-юношеската школа на отбора Димитър

...
Легендата на и шеф на детско-юношеската школа на отбора Димитър
Коментари Харесай

Димитър Маринов: Видели сме само хубави неща от господин Самуилов, всички заставаме зад това мнение

Легендата на и началник на детско-юношеската школа на тима Димитър Маринов приказва извънредно пред Sportal.bg за обстановката в клуба и създалия се скандал с изгонването на Тервел Златев от страна на почитателите. Бившият футболист разяснява и новопривлечените чужденци, които дойдоха, с цел да подсилят отбора. " Ние заставаме твърдо цялата школа зад господин Самуилов. Видели сме единствено хубави неща. Попитал съм всички треньори и има единодушие в това отношение. Мисля, че това е най-правилното решение като ръководство на клуба и като финансиране и ние сме длъжни да заявим нашето мнение. Ние желаем той да остане, при него имаше безусловно успокоение и нещата бяха на доста високо професионално равнище. Имам искания да ги разбирам тези неща и по тази причина настоявам това нещо, а и освен аз. Всички твърдим това. Какво да ми е мнението за Тервел Златев, не виждам някаква решителност и нещо, което може да се случи по-добро от това, което сме видели с господин Самуилов. Изразявам като шеф на школата своето мнението и на всички момчета. Няма човек, на който да не му е взето мнението.
Попитан дали има разцепление у почитателите на тима, Маринов съобщи: " Не мога да разясня мнението на почитателите. Естествено, ще има хора, които са срещу и които са за. Не съм пред тях, че да мога да върша мнения. Но мисля, че е най-правилното господин Самуилов да остане. Школата работи по един прелестен метод. Виждат се и резултатите. Ненапразно са подписали 10 индивида с тима и сме продали и хора на открито. Видял съм през цялото време какво се случва в школата, бил съм от началото на основаването на новия клуб и по тази причина дръзвам да настоявам тези неща. Длъжен съм, като работя в клуба и ръководя школата, да застана зад това мнение и мнението на всички, които работят тук.

Шефът на ДЮШ разяснява и появилата се в формалния уебсайт на клуба преди към месец декларация, подписана от множеството митове на клуба, както и изказванието на съдружие " ПФК Ботев (Пловдив), че въпросните митове не са били търсени: " Не мога да разясня кой е изказал мнение, че няма такава декларация. За себе си мога да приказвам, че бях запитан и изказах своето мнение. Мога да потвърдя, че такава декларация имаше.

Относно новите чужденци в тима, Маринов съобщи: " Да ви кажа почтено, има си старши треньор, който би трябвало да носи своята отговорност и да преценява обстановката. Аз не бих могъл да върша мнения. Естествено, откакто има чужденци, които са на по-добро равнище, би трябвало да играят те, само че в случай че не се разчита на наши момчета, също няма да е от изгода ".
efbet Лига 3 кръг, неделя 23 август  Ботев (Пловдив) 20:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР