Легендата на и носител на Златната топка за 1995 година

...
Легендата на и носител на Златната топка за 1995 година
Коментари Харесай

Носител на Златната топка: Кристиано не е най-добрият в света, но...

Легендата на и притежател на " Златната топка " за 1995 година Джордж Уеа даде любопитно изявление за " Гадзета дело Спорт ". В него президентът на Либерия разяснява разнообразни тематики и футболисти: " росонерите ", пристрастеността си към,, и.

За Милан
" Милан е поел по един нов, брилянтен път. Културата на победител е в ДНК-то на " росонерите ". (Паоло) Малдини е прелестен човек и добър мой другар, той беше необикновен капитан. Той е работохолик, знае какво се желае, с цел да достигнеш най-високите равнища., Ювенутс и остават съперниците на Милан. Не знам дали те ( " росонерите " ) ще завоюват купата, само че ще се борят до последно ".



За Ибра
" Ибра е мощен и убеден, само че не е единствено това. Милан подписа с него, тъй като той може да бъде доста потребен за младите играчи. Той е образец и ентусиазъм за тях. Той постоянно е съсредоточен и е подготвен на всичко за своята пристрастеност. Ако се трудиш крепко и не губиш пристрастеността си, тогава възрастта е просто число. Спомнете си за Пиетро Виерховод, Франко Барези или Паоло Малдини - всички те играха на високо равнище и на близо 40 години ".

За Кристиано Ронадло
" Роналдо също е удостоверение за това по какъв начин комбинацията сред хубавичко работа и пристрастеността може да докара до непредвидени резултати. Той не е най-хубавият в света, само че тренира ужасно доста, с цел да стане най-хубавият. Фен съм на Роналдо, тъй като той резервира скромността си е заслужил всичко, което е постигнал. Той се е борил, с цел да бъде там, където е сега ".



За Лукаку
" Той потвърждава какъв брой е мощен, не всеки път му се отдава дължимото, когато го заслужава, историята му е сходна на моята. Когато си потеглих от Франция, с цел да отида в Италия, хората си мислеха, че няма да ми се получи, тъй като Серия " А " е доста мощно състезание. Аз обаче се оправих сносно и мисля, че Лукаку прави същото. Той усъвършенства играта си и в този момент е по-завършен нападател ".

За Ювентус
" За мен Ювентус е любимец за купата. Първо, тъй като като дете подкрепях Ювентус и второ, тъй като Скудетото е тяхно към този момент в девет следващи години. Като дребен гледах Серия " А " и френски футбол в Африка, посочваха фрагменти на Платини и по този начин се привързах към Ювентус. После животът ме изпрати в Милан, където открих семейство и една специфична атмосфера. Милан ми даде всичко, само че аз продължавах да поддържам Юве ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР