Легендата на холандския футбол Марко ван Бастен е на мнение,

...
Легендата на холандския футбол Марко ван Бастен е на мнение,
Коментари Харесай

Ван Бастен: Ван де Беек не трябваше да ходи в Ман Юнайтед

Легендата на холандския футбол Марко ван Бастен е на мнение, че сънародникът му Дони ван де Беек е трябвало по-добре да премисли бъдещето си, преди да подпише с Манчестър Юнайтед.

23-годишният Ван де Беек мина на "Олд Трафорд " през миналия трансферен прозорец против сумата от 40 милиона от Аякс, само че досега не е почнал нито един мач като титуляр в шампионата или Шампионската лига. Той записа едвам два мача в стартовата единайсеторка и то единствено в срещите от Купата на Лигата. В събота той даже не влезе в игра при равенството 0:0 с Челси от шестия кръг на Висшата лига и това породи съществени мнения по отношение на бъдещето му в клуба.

"Дони не трябваше да върви в Юнайтед. Всеки футболисти желае да играе всяка седмица. Знам, че в този момент той получава в пъти повече от това, което вземаше преди. Но когато си състезател на такова високо равнище, би трябвало да вземеш под внимание възможностите си да играеш всяка седмица. Дони трябваше да изчака по-добри благоприятни условия и да подпише с различен клуб ", разяснява Ван Бастен пред холандския ефирен канал "Зиго Спорт ".

"Лошо за състезател като Дони да има единствено шест или седем мача за годината. Това е унищожително за ритъма на игра ", добави Ван Бастен.
Премиър лийг 6 кръг, събота 24 октомври  Манчестър Юнайтед 0:0краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР